Juha Seppä My Day

MY DAY: Seura-arkea Otaniemessä – Playoff-kiimaa, mattotalkoot ja Roni Back

Westend Indians ja valmennuspäällikkö Juha Seppä aloittavat Salibandyliiton uuden videosarjan, jossa seurataan my day -hengessä seuratoimijoiden arkea.

Videosarja keskittyy heihin, jotka ovat urheilun ytimessä. He pyörittävät arkea ja tekevät arvokasta työtä oman lajiyhteisönsä eteen. Ja he saavat kovin harvoin kiitosta tai huomiota.

– Parasta valmennuspäällikön duunissa on monipuolisuus. Tulee paljon erilaisia tilanteita, haastavakin, mutta jotenkin niistä aina selvitään. Tässä työssä myös tapaa paljon erilaisia ihmisiä, liikunnanohjaajaksi Haaga Heliasta aikanaan valmistunut Juha Seppä tiivistää videolla.

Katso video, niin tiedät mitä kaikkea kuuluu Westend Indiansin valmennuspäällikön työpäiviin. Ääneen pääsevät Sepän lisäksi mm. F-liiga-joukkueen pelaajia ja supersuosittu tubettaja Roni Back. Tarjolla on myös kattava esittely Indiansin olosuhteisiin Otahallilla Espoossa.

Elinvoimaiset seurat on salibandyn uudistetun strategian yksi kolmesta painopistealueesta. Lue ja katso lisää täältä.

Mitä kaikkea Salibandyliiton seurakehitys tekee? Siitä antaa hyvän kuvan seurakehittäjä Elina Anttonen alla olevalla seurakehityksen palvelukuvausvideolla. Salibandyliiton olennaisimpia infoja palveluita seuroille on kerätty tuonne.

Jaa artikkeli