Salibandyn OSM-kisat pitkästä aikaa Vierumäellä marraskuussa

Salibandyn OSM-kisat tekevät muutaman vuoden tauon jälkeen paluun Vierumäelle 25.-26.11.2023 Opiskelijoiden liikuntaliiton, Vierumäen ja liikunnanohjaajaopiskelijoiden yhdessä järjestäminä.

Turnaus kokoaa yhteen salibandyn harrastajat ympäri Suomea koko viikonlopun ajaksi. Tule viettämään sporttinen viikonloppu upeissa puitteissa ja hulppeissa maisemissa yhdessä opiskelijakaveriesi kanssa!

Turnausviikonlopun aikana on luvassa tiukkoja otteluita, hauskaa oheistoimintaa sekä jatkobileet aivan Urheiluopiston sykkeessä.

Kokoa joukkueesi nyt!

Tapahtumaa pohjustetaan viikottain myös Instagramissa: ota seurantaan https://www.instagram.com/osmvierumaki/

Säännöt:

Turnauksessa pelataan kilpa- ja rentosarjaa, jotka molemmat ovat sekasarjoja. Joukkueissa ei kuitenkaan ole kiintiötä sille, että tarvitsisi olla jonkin sukupuolen edustajaa. Joukkue voi koostua esimerkiksi pelkästään naisista tai miehistä.

Kilpasarjaa pelataan kahdessa eri lohkossa 2×20 minuutin otteluina salibandyn virallisilla pelisäännöillä. Lauantaina pelataan alkusarjan ottelut ja sunnuntaina jatko- ja mitalipelit. Kilpasarjaan otetaan korkeintaan 10 joukkuetta. Kilpasarjan voittajalle on luvassa palkintona kisapaikka opiskelijoiden salibandyn MM-kisoihin.

Rentosarja on vapaamuotoisempaa, ja sitä pelataan muodossa 4 vastaan 4 + maalivahdit. Peliaika on 2×10 minuuttia. Joukkueita otetaan korkeintaan 20.

Osallistumismaksu turnaukseen:

OSM-kisoihin osallistuvasta joukkueesta täytyy olla vähintään 75 prosenttia OLL:n jäseniä tai muuten joukkueen osallistumismaksuun tulee 50% korotus.

Seuraavien korkeakoulujen opiskelija- tai ylioppilaskunnat eivät ole OLL:n jäseniä:

XAMK, Jyväskylän AMK, Poliisi AMK, Tampereen AMK, Turun AMK, Vaasan AMK, Karelia AMK, Centria, Lapin AMK, Oulun AMK, Saimaan AMK, Novia YHS, Itä-Suomen yliopisto, Lapin yliopisto, Taideyliopisto, Turun yliopisto Åbo Akademi ja Oulun yliopisto.

Kilpasarja (seka): 310e per joukkue.

Rentosarja: 230e per joukkue.

Osallistumismaksu sisältää ainoastaan osallistumisoikeuden turnaukseen.

Ilmoittautuminen viimeistään: 10.11.2023 klo 23:59.

Turnauksen yhteydessä on Vierumäellä tietenkin tarjolla ruokailu- ja majoittumismahdollisuudet turnaushintaan.

Lisää majoituksista ja Vierumäestä: https://vierumaki.fi/

Tervetuloa mukaan viettämään ikimuistoista tapahtumaa kauniin luonnon ja upeiden puitteiden äärelle Vierumäelle, Suomen Urheiluopistoon!

Tapahtumasivuille

Jaa artikkeli