Rekry: Salibandyliitto hakee toiminnanjohtajaa

Toiminnanjohtaja saa johdettavakseen yhden Suomen suurimmista urheilujärjestöistä.

Suomen Salibandyliitto on vuonna 1985 perustettu valtakunnallinen liikunta- ja urheilujärjestö, jolla on noin 800 jäsenseuraa. Salibandy on Suomen nopeimmin kasvava ja kehittyvä joukkueurheilulaji. Salibandyllä ja sählyllä on Suomessa yhteensä noin 400 000 harrastajaa, ja rekisteröityneitä pelaajia ja harrastajia on jo yli 66 000. Salibandyliiton ja sen omistaman osakeyhtiön palveluksessa työskentelee tällä hetkellä 35 vakituista työntekijää. Liiton ja sen osakeyhtiön yhteenlaskettu liikevaihto on yli 10 miljoonaa euroa. Päätoimipisteemme sijaitsee Helsingissä. Samoissa toimitiloissa sijaitsee myös Kansainvälinen Salibandyliitto (IFF). Lisää tietoa meistä: www.salibandy.fi.

Saat johdettavaksesi yhden Suomen suurimmista urheilujärjestöistä, joka vaikuttaa laajasti suomalaisessa urheilussa ja liikuttaa päivittäin lukuisia eri ikäisiä suomalaisia.

Vastaat tehtävässä liiton taloudesta, henkilöstöstä ja johtamisesta kohti strategiassa määritettyjä tavoitteita yhteistyössä hallituksen kanssa.

Toiminnanjohtajana vastaat päätösten jalkauttamisesta liiton organisaatioon ja kentälle, joka edellyttää sinulta osallistavaa, keskustelevaa ja jämäkkää johtamistapaa. Vastuullesi kuuluu myös liiton kansainvälisten suhteiden hoito ja yhteistyön johtaminen, sekä ylläpito ja kehittäminen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta ja näyttöjä tuloksekkaasta talouden johtamisesta ja ymmärrystä järjestö- ja seuratoiminnan lainalaisuuksista, sekä näkemystä ja osaamista tuotteiden ja palveluiden suunnittelusta sekä toteutuksesta. Sinulla on ymmärrys talouden, myynnin ja markkinoinnin tunnusluvuista, joiden pohjalta johdat toimintaa suunnitelmallisella, aktiivisella ja aikaansaavalla työskentelyotteella. Vahvat kommunikointitaidot molemmilla kotimaisilla kielillä, sekä englanniksi ovat tarpeen niin sisäisen, ulkoisen, kuin kansainvälisen sidosryhmäyhteistyön kannalta.

Omaat vahvat henkilöstöjohtamisen taidot, sekä joukkuepelaajan asenteen, jonka avulla saat organisaation ja lajiyhteisön jäsenet toimimaan motivoituneina suomalaisen salibandyn eteenpäin viemiseksi.

Odotamme sinun kykenevän strategisella tasolla organisoimaan tulevaisuuden suunnan eri osa-alueilla yhteistyössä Salibandyliiton hallituksen ja johtoryhmän kanssa. Raportoit tehtävässäsi Salibandyliiton hallitukselle.

Tehtävässä onnistumistasi tukevat tehtäväalueistaan vastaavat, osaavat ja ammattitaitoiset kollegat, sekä hallitus.

Tarjoamme sinulle poikkeuksellisen mahdollisuuden ja keskeisen roolin salibandyn ja suomalaisen urheilun parissa. Pääset vaikuttamaan urheilujohtamisen avainpaikalta modernin ja uudistumishaluisen lajin kehitykseen.

Toimipaikkanasi on liiton toimisto Helsingin Myllypurossa. Työ vaatii ajoittaista matkustusta kotimaassa ja ulkomailla.

Mikäli kaipaat lisätietoja tehtävästä, kysymyksiin vastaavat Mercuri Urvalin Konsultti Sami Nykänen p. 040 156 3663 ja Partner & Director Aki Hyryläinen p. 0400 200 878.

Lähetä hakemus ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen 15.4.2020 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi, viite FI-15204.

Jaa artikkeli