Laitex

Lappeenrantalainen perheyritys Laitex Oy yhteistyöhön U19 MM-kisojen kanssa - “Tasa-arvoasiat ovat meille hyvin tärkeitä”

U19-nuorten salibandyn MM-kotikisat pelataan 8.-12. toukokuuta Lahden Urheilu ja Messukeskuksessa. Lappeenrantalainen perheyritys Laitex Oy on yksi U19 MM-kotikisojen pääyhteistyökumppaneista. 

Laitex Oy on lappeenrantalainen perheyritys, joka valmistaa materiaalinkäsittelylaitteita ja -teknologiaa maailmanlaajuisesti sekä tarjoaa palveluja niiden kunnossapitoon ja nykyaikaistamiseen. Yrityksen keskeisimpiä arvoja ovat vastuullisuus ja tasa-arvo elämän kaikilla osa-alueilla. Laitex Oy on aktiivinen urheilun, etenkin naisten urheilun, tukija sen ollessa muun muassa Saipa Salibandyn ja Pesä Ysien yhteistyökumppani sekä Suomen maajoukkueen tähtipelaaja Miisa Turusen kummiyritys. Nyt myös nuorten U19-naisten MM-kotikisojen matkassa mukana.

-Meillä on pitkä historia naisten ja tyttöjen urheilun tukemisesta. Tasa-arvoasiat ovat meille hyvin tärkeitä. Ja vaikka viime vuosina on menty paljon eteenpäin eri yhteiskunnan osa-alueilla, paljon on vielä myös tehtävää. Haluamme osaltamme olla auttamassa naisten ja tyttöjen urheilu-uria unelmiensa tavoittelussa, kertoo toimitusjohtaja ja entinen Suomen naisten salibandymaajoukkueen päävalmentaja Lasse Kurronen ja jatkaa:

-On aina mahtavaa, kun Suomessa pelataan salibandyn arvokisoja. Pääosin meidän kumppanuudet urheilussa keskittyvät Etelä-Karjalaan ja haluamme olla nimenomaan paikallisesti vahva tukija ja harrastustoiminnan sekä elinvoiman edistäjä. Nyt tarjoutui hieno mahdollisuus hypätä mukaan myös huippu-urheilun pariin ja haluamme katsoa, saammeko vaikuttavuutta aikaan, Kurronen kertoo.

Yrityksen slogan “Flow Must Go On” taustalla on vahva identiteetti sekä sitoutuminen jatkuvaan muutokseen, edistykseen sekä haasteiden voittamiseen. Ajatuspohja on vahvasti mukana myös MM-kisakumppanuudessa ja sen periaatteiden mukaan tullaan palkitsemaan myös kisojen parhaat pelaajat. Flow Must Go On -pelaaja on periksiantamaton taistelija, joka taistelee joukkueensa puolesta ja asettaa joukkueen edun aina etusijalle. Laitex Oy haluaa kannustaa kaikkia myös urheilussa kehitykseen sekä innostaa tavoittelemaan unelmiaan ikään, kansalaisuuteen tai sukupuoleen katsomatta.

-Tasa-arvo- ja yhdenvertaisuusteemat ovat meille merkityksellisiä ja nämä korostuvat myös kumppanuuksissa. Haluamme luoda yhdessä liikettä, joka synnyttää hyvinvointia, iloa ja menestystä, kertoo Salibandyliiton myynti- ja kehitysjohtaja Mikko Aikko ja jatkaa:

-On upeaa saada Laitex mukaan meidän vuoden yhteen merkittävimpään urheilutapahtumaan, myös pidemmällä tähtäimellä. Suomalaisen perheyrityksen arvoista ja sydämen lämmöstä kertoo paljon myös se, että Laitex muistaa kaikkia finaalitapahtumaan sunnuntaina 12.5. saapuvia äitejä, äitienpäivän kunniaksi, ruusutervehdyksellä.

Jaa artikkeli