KESÄKUULUMISET SBS Littoinen - "Yhteisöllisyyttä ja Litsalaisuutta"

Salibandyseura SBS Littoinen vaikuttaa Kaarinan alueella ja tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia salibandyn harrastamiselle.  Hypätään seuraavaksi seuran kesäkuulumisten pariin.

SBS Littoinen on järjestänyt jo monena vuonna Säbä- ja Sportti-kesäleirin, jossa liikutaan monipuolisesti sekä pelataan ja leikitään myös leiriläisten toiveiden mukaisesti.

-Saadun palautteen mukaan leiri on ollut toivottu pelaajien ja perheiden keskuudessa. Seuran näkökulmasta leiri on omiaan lisäämään yhteisöllisyyttä, litsalaisuutta fiilistelee seuran valmennusvastaava Henri Saarinen kesäleirejä. Millainen seura SBS Littoinen on ja mitä kesään on kuulunut? Napataan seuraavaksi haastatteluun Henri.

Kerro teidän seurasta ja sen toiminnasta? 

SBS Littoinen on vuonna 2017 perustettu salibandyn erikoisseura Kaarinasta. Pyrimme tarjoamaan monipuolisia edellytyksiä salibandyn harrastamiselle siten, että pelurille löytyisi omia intressejä vastaava taso kilpailla ja harrastaa. 

Miten teidän seuran kesä on sujunut?

Litsan kesä on sujunut salibandyn osalta rauhallisesti. Alkukesästä leireiltiin viikon verran, jonka jälkeen on annettu pelaajien keskittyä rauhassa muiden lajien, lähinnä jalkapallon, harrastamiseen sekä ihan lomailuun. Myös taustat ovat pyrkineet vetämään happea ja kerämään virtaa taas kohta starttaavalle kaudelle. 

Järjestätte suosittua kesäleiriä – mitä leirillä tehdään ja mikä on ollut kesän hitti?

Järjestimme Säbä&Sportti -kesäleirin heti kesäkuun alussa koulujen loputtua. Leiri oli nyt neljäs laatuaan. Leiri on ollut perinteisesti monilajileiri, jonka pääpaino on toki salibandyssa. Pelit ja leikit edellä mennään. Säbän lisäksi ollaan vedetty mm. futista, pesistä, korista ja frisbeegolffia. Saadun palautteen mukaan leiri on ollut toivottu pelaajien ja perheiden keskuudessa. Seuran näkökulmasta leiri on omiaan lisäämään yhteisöllisyyttä, litsalaisuutta. Leirillä oli tänäkin vuonna seuran vanhimman ikäluokan pelaajia ohjaajina sekä leiriläisiä koko junnuputken mitalta. Ja vaikka uusia lajeja syntyy jatkuvasti niin edelleen ylivoimainen suosikki lasten keskuudessa on perinteinen hippaleikki, etenkin silloin kun sitä ei ole pyydetty. 

Terveiset muille!

Littoisissakin aletaan kaivamaan sählykamoja varastosta ja treenikentät odottavat. Nautinnollista loppukesää vielä sitä viettäville ja tsemppiä alkavaan kauteen.

Lue kesän kaikki seurakuulumiset täältä:

EräViikinkien kesäkuulumiset – ”Yhdessä tekeminen ja touhuaminen on leirien punainen lanka”

KESÄKUULUMISET – Jokelan Kisa ja Kesäliigan huumaa

KESÄKUULUMISET – Nibacoksen kesään kuuluu leiritoimintaa ja Suomen suurin Katusähly-turnaus

KESÄKUULUMISET – Tuhannen asukkaan Karunki villitsee salibandyyn

KESÄKUULUMISET – BB-88:n kesäleirillä ohjasivat kasvattiseuran omat F-liigatähdet

KESÄKUULUMISET JPS-75 – ”Saa itse päättää, kumpi harrastuksista maistuu sinä päivänä paremmalle”

Jaa artikkeli