KESÄKUULUMISET - Nibacoksen kesään kuuluu leiritoimintaa ja Suomen suurin Katusähly-turnaus

Kesä on virallisesti täällä ja heinäkuu hiipii jo nurkan takana! Mutta mitä tapahtuu salibandyseuroissa kesäaikana? Kokkolalainen Nibacos järjestää leirejä lapsille ja nuorille sekä huipentaa kesän perinteiseen Tupla+ Katusähly-kiertueen osaturnaukseen, joka on vuodesta toiseen innostuttanut paikkakuntalaiset ulkona pelaamisen ääreen. 

Kokkolalainen Nibacos on kasvanut viime vuoden aikana paljon ja salibandyn ilosanomaa viedään ylpeydellä eteenpäin, kuvailee seuratyöntekijä Mirja Anttiroiko. Nibacos tunnetaan myös perinteisestä Katusähly-turnauksesta, joka on ollut vuosi toisensa jälkeen yksi kesän kohokohdista sekä koko kiertueen isoin osaturnaus.

Mitä teidän seuran kesään on kuulunut?

Seuramme on mennyt valtavasti eteenpäin viimeisten muutamien vuosien aikana, joten tekemistä riittää! Järjestimme Nibacoksen Kesäleirin ensimmäistä kertaa ja leirillä oli hyvin väkeä. Leiri kesti neljä päivää ja palaute on ollut positiivista. Tuleva Katusähly on myös aivan huikea juttu, sillä siirrämme sen Kokkolan uuteen Tapahtumapuistoon. Katusähly on kesän huipennus!

Mitä perinteinen katusählyturnaus teille merkitsee?

Se on äärimmäisen hienoa, että meillä on Kokkolassa näin hyvin järjestetty ja pelaajien kesken tykätty tapahtuma jo vuosia. Pelaajat tietävät mitä he tulevat osallistumisellaan saamaan päivästä irti. Tapahtuma on monen pelaajan kesän kohokohta. Katusähly viikonloppu on vuodesta toiseen sama, joten osallistujien on myös helppo suunnitella tuo vklp.

Pro-vinkit muille järjestäjille – miten turnaus järjestetään toimiva Katusähly-tapahtuma?

Mainosta ja markkinoi! Ja luo katusählyn ympärille muutakin tekemistä ja oheistoimintaa. Toivo hyvää ilmaa. 😀

Kesäterveiset teidän seuralta?

Nähdään Katusählyissä! Kerää joukkue kasaan, ilmoittaudu mukaan ja osallistu lauantaina 9.7. Nibacoksen Katusählyyn, Kokkolan Tapahtumapuistoon. Luvassa on pelien lisäksi paljon kivaa oheisohjelmaa näytösotteluista paikallisiin ruokakojuihin.

Ilmoittautuminen täältä ke 6.7. mennessä:

Yhteystiedot: 

9.7. Kokkola / Tapahtumapuisto / Kaarlenkatu 5, 67100 Kokkola
Nibacos Kokkola | Mirja Anttiroiko | 050 476 9022 | mirja.anttiroiko@nibacos.fi

Koko kesän Tupla+ Katusählyn kiertuekalenteri löytyy täältä.

Jaa artikkeli