Coach Webinaari: Liikehallinnan, liikkuvuuden ja liikesuorituksen laadun merkitys salibandypelaajan suorituskyvyn kehittämissä

Salibandyvalmentajille suunnattu webinaari järjestetään yhteistyössä Suomen Valmentajien, Suomen Salibandyvalmentajien sekä TE3:n kanssa.

Coach Webinaari tuo valmentajille tietoa liikehallinnan, liikkuvuuden ja laadukkaan liikesuorituksen merkityksestä suorituskykyyn ja sen kehittämiseen. Käytännönläheinen luento on tarkoitettu kaikille valmentajille tasosta riippumatta. Luento tarjoaa uusia ajatuksia ja työkaluja, jos haluat kehittyä valmentajana analysoimaan liikettä ja liikkuvuutta sekä ymmärtämään, minkälaisia harjoitteita voisi toteuttaa, jotta pelaajan suorituskyky kehittyy.

Webinaarin aikana pureudutaan seuraaviin asioihin: Miksi liikkuvuus on tärkeää salibandypelaajalla ja mitkä osa-alueet lajin kannalta ovat merkittäviä? Miten kehittää ja parantaa tehokkaasti liikkeen laatua ja parempaa suorituskykyä salibandy-pelaajalla?

Ruotsissa työskentelevä Jarkko Kortelainen on toiminut yli 15 vuotta fysiikkavalmentajana eri lajien huippu-urheilijoiden ja junioriurheilijoiden kanssa. Hän on valmentanut maajoukkuetason koripalloilijoita, käsipalloilijoita, golfareita ja monen muun lajin edustajia.

Ammattivalmentaja Jarkko Kortelainen on pohtinut koko 20-vuotisen työuransa, miten ihmiskehon saisi toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla. Miten erilaiset vammat, jumit ja vajaatoiminnot korjataan ja toisaalta ehkäistään, sekä miten kehon saa viritettyä parhaimmilleen suorituskyvyn näkökulmasta.

Aikaisemmin Jarkko on kehittänyt mm. suositun Fustra-menetelmän, jonka avulla voidaan korjata kehon virheasentoja, parantaa liikkuvuutta ja vahvistaa keskivartaloa. Jarkko on myös TE3-yrityksen toinen perustajajäsenistä ja TE3 on kehittänyt alunperin TE3-älykepin, joka tuo valmennukseen uuden ulottuvuuden liikkuvuuden ja liikkeenhallinnan mittaamisessa ja arvioinnissa.

Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen 13.3. klo 23.59 mennessä täällä olevan lomakkeen kautta. Ilmoittauneille lähetetään sähköpostitse 14.3. ZOOM-linkki webinaariin osallistumiseen.
Webinaari pidetään 15.3. klo 16.30-17.45.

Mikäli et ole vielä jäsen, ilmoittautuessasi webinaariin sitoudut vastaanottamaan Suomen Valmentajien yhteydenoton jäsenyydestä. Mikäli et ole vielä jäsen, niin voit liittyä tästä!

Huomioi, että sinun kannattaa lomakkeen avulla liittyä Suomen Salibandyvalmentajiin, joka on lajinne oma valmentajayhteisö.

Osallistumisoikeus
Webinaari on tarkoitettu kaikille valmentajille, valmennuspäälliköille, junioripäälliköille ja muille salibandyn toiminnassa mukana oleville, jotka ovat asiasta kiinnostuneita.

Osallistumismaksu
Webinaari on osallistujille ilmainen.

Lisätiedot
Eero Simojoki, Puh. 040 837 0371, eero.simojoki@suomenvalmentajat.fi

 

Jaa artikkeli