Apua Ukrainan salibandylle – Suomen ja Ruotsin miehet iskevät yhteen MM-karsinnan yhteydessä

Kansainvälinen Salibandyliitto IFF on organisoinut Latvian Valmierassa pelattavien miesten MM-karsintojen yhteyteen hyväntekeväisyysottelun, jossa kohtaavat samassa kaupungissa mutta eri lohkoissa karsivat Suomen ja Ruotsin miesten maajoukkueet.

Suomen ja Ruotsin miehet kohtaavat tiistaina 24.5. klo 19.00 Latvian Vidzemes OC -areenalla, ja ottelu striimataan suorana IFF:n YouTube-kanavalle.

Ottelun pääsyliput maksavat 5 euroa, ja tulot tilitetään sodan kourissa kamppailevalle Ukrainan Salibandyliitolle. Striimiin on lisäksi luvassa tietoa Ukrainan salibandysta ja siitä, kuinka jokaisen on mahdollista sitä tukea.

Suomen miehet aloittavat karsintaturnauksensa keskiviikkona 25.5. ottelulla Isoa-Britanniaa vastaan, ja turnaus päättyy sunnuntaina 28.5. Suomen joukkueelle hyväntekeväisyysottelu merkitsee karsintareissun pitenemistä alkupäästä yhdellä päivällä, mutta tulopuolella on yksi laadukas kansainvälinen ottelu lisää.

Suomen kokoonpano ja turnaustiedot täällä: Nämä 17 pelaajaa hakevat Suomelle MM-lopputurnauspaikkaa – Tuomala, Niemelä, Kovanen ja Tykkyläinen ensi kertaa mukana

Kuva viime joulukuun MM-finaalista: Juhani Järvenpää

Jaa artikkeli