SÄBÄMESTARI astuu koulumaailmaan

SÄBÄMESTARI astuu koulumaailmaan tukemaan lasten ja nuorten harrastamista hankeprojektilla, johon osallistuu kolme pilottiseuraa. SÄBÄMESTARI-haluaa tarjota ala-asteikäisille lapsille laadukasta, turvallista ja innostavaa salibandytoimintaa, johon kaikki ovat tervetulleita.

Olympiakomitean ja Salibandyliiton yhteishanke on suunnattu lasten ja nuorten harrastustoiminnan tukemiseen. Hankkeen pääidea on tarjota alakouluikäisille, paikallisille lapsille koulupäivän jälkeistä, kaikille avointa liikuntatoimintaa. Salibandyliitto lähestyy hanketta SÄBÄMESTARI-tuotekokonaisuudella, jossa toiminta keskittyy kolmeen päämoduliin: kouluttamiseen, harrastekerhotoiminnan käynnistämiseen sekä suoraan kouluille suunnaattuun virtuaalisen salibandytapahtumapäivään.

Hankkeen taustalla on Olympiakomitea, jonka koordinoima Lasten Liike -kokonaisuus tulee olemaan iso osa hankkeen käytännön toimintaa sekä tukena harrastetoiminnan laadukkaaseen toteutukseen. Lasten Liikkeen tavoite on luoda mahdollisuuksia yhä useammalle lapselle osallistua lapsen kasvua ja kehitystä tukevaan liikunnalliseen harrastustoimintaan sekä parantaa liikunnallisen harrastustoiminnan laatua Suomessa. Lasten Liikkeen ideologia nojaa kaikille avoimeen harrastamiseen. Ryhmään tulijat eivät tarvitse liikunnallisia erityistaitoja ja toimintaan on helppo tulla mukaan. Lasten Liike -ryhmiä ohjaavat aina koulutetut ohjaajat. He huomioivat tuntien monipuolisuuden lisäksi myös lasten omat vahvuudet ja toiveet. Tästä Lasten Liikkeen nettisivuille.

SÄBÄMESTARI astuu koulumaailmaan hankesivuja päivitetään syksyn 2020 aikana.

Tiina Koivisto
Tiimiesimies Etelä-Suomi, Länsirannikko, Sisä-Suomi. Pelaamisen kehittäjä. Aluevastaava Länsirannikko (31.12.2020 asti)
naisten 1. divisioona, harrastesarjat: aikuiset ja lapset, sunsäbä, tupaliiga, kouluyhteistyö, työpaikkasalibandy
Vilma Pekkala
Hanketyöntekijä
Hanketyöntekijä, SunSäbä-kiertuevastaava, viestintäkoordinaattori
Elina Anttonen
Seurakehittäjä
seurakehitys, tähtiseurat, yhdenvertaisuus- ja tasa-arvo-asiat, epäasiallisen käytöksen ja häirinnän ehkäisy