Webinaari: Salibandyn Huippu-urheilupäivä 16.5. – pääpuhujana Erkka Westerlund

Jo perinteeksi muodostunut Salibandyn Huippu-urheilupäivä järjestetään tänäkin vuonna poikkeustilanteesta huolimatta. Toteutustapana on webinaari.

Salibandyn Huippu-urheilupäivä järjestetään 16.5. klo 10.00–17.00. Huippu-urheilupäivä on suunnattu suomalaisille salibandyvalmentajille ja valmennuspäälliköille.

Webinaarin ilmoittautuminen aukeaa myöhemmin ilmoitettuna ajankohtana. Tarjolle tulee rajoitettu määrä paikkoja varattavaksi ilmoittautumisjärjestyksessä. Webinaari on maksuton.

– Huippu-urheilupäivä on ensisijaisesti suunnattu lajimme huippuvalmentajille, jotka toimivat sarjoissa, joissa pelien tulospaine väistämättömästi ohjaa valmennusprosesseja. Haluamme antaa heille työkaluja ja ajateltavaa myös yksilön kehittämisen näkökulmasta. Ensisijaisesta kohderyhmästä huolimatta, uskon kaikkien lajin parissa toimivien ihmisten saavan toimintaansa jotain uutta kuuntelemalla meidän loistavia esiintyjiä, Salibandyliiton huippu-urheilujohtaja Jarkko Rantala kommentoi.

Webinaarissa esiintyy kolme huippuosaajaa, jotka avaavat omia näkemyksiään valmentamisesta. Päivän avaa kaikkien tuntema jääkiekkovalmentaja Erkka Westerlund, jonka tytär Daniela Westerlund siirtyi hiljattain EräViikingeistä Ruotsin pääsarjaan. Westerlund käsittelee valmennuskulttuurin muuttumista ja sen vaikutuksia valmentamiseen.

Päivää jatkaa Olympiakomitean joukkuepeliryhmän vetäjä Lauri Hakala, joka on tehnyt lentopallossa pitkän päivätyön niin pelaajana kuin valmentajana ulkomailla. Hakala puhuu määrätietoisesta harjoittelusta sekä harjoittelun intensiteetistä.

Webinaaripäivän päättää nouseva jääkiekkovalmentaja Maso Lehtonen, joka luotsasi kaudella 2018-2019 Imatran Ketterän Mestiksen mestariksi. Lehtonen puhuu pelaajan kehittämisestä Mestiksessä, jossa resursseja ei ole tuhlattavaksi ja silti pitää toimia ammattimaisesti.

Jos olet kiinnostunut liittymään Salibandyn Huippu-urheilupäivän webinaariin, kannattaa seurata ilmoittautumisen aukeamista Salibandyliiton kanavista.

Kuva: Ville Vuorinen

Jaa artikkeli