Salibandyliitto esittelee palvelunsa sanoin ja videoin – katso palvelukuvaukset

Salibandyliitto on tehnyt uraauurtavaa työtä laatiessaan tärkeimpien palveluidensa palveluesittelyt.

Keskusorganisaatiot koetaan usein etäisiksi, ja joiden tekemisistä ja tarjoamista palveluista jäsenistön keskuudessa ei tiedetä paljoakaan.

Pitkälti näiden syiden takia Salibandyliitossa tartuttiin tuumasta toimeen ja kirjoitettiin tärkeimmät palvelut auki. Palveluesittelyjä tukemaan on tuotettu myös tiiviit videot.

– Salibandyliitto on asiantuntija- ja palveluorganisaatio jäsenseurojaan varten. Tuotamme paljon erilaisia palveluja pelaajien, seurojen ja salibandy-yhteisön tarpeisiin ja haluamme, että he olisivat entistä paremmin tietoisia palveluistamme ja osaisivat hyödyntää niitä. Siksi olemme kuvanneet Salibandyliiton keskeisimmät palvelukokonaisuudet ja viestimme palveluistamme, Salibandyliiton toiminnanjohtaja Kari Lampinen taustoittaa palvelukuvausprojektia.

– Palvelukuvausten työstämiseen on osallistunut merkittävä osa Salibandyliiton henkilöstöstä. Lisäksi mukana on ollut seuratoimijoita antamassa palautetta ja kehitysideoita. Olemme myös kouluttaneet henkilöstömme, jotta osaamme kertoa tarjoamistamme palveluista, Lampinen jatkaa.

Salibandyliitto määritteli tärkeimmät palvelunsa 12 pääluokkaan. Ne ovat kilpailutoiminta, seurakehitys, lajin pelaamisen ja harrastamisen edistäminen, vaikuttaminen ja olosuhteet, viestintä, maajoukkuetoiminta, MAAJOUKKUETIE FBA -toiminta, tapahtumat ja fanikulttuurin kehittäminen, sähköiset palvelut, koulutus ja materiaalit, asiakaspalvelu sekä lajin myynti ja markkinointi. Kaksi palvelukuvausta ja -videota on vielä työn alla.

Tarjoamiaan palveluja selventääkseen, Salibandyliiton tekemät palveluesittelyt on kirjoitettu auki seuraavanlaisten määritelmien kautta: palvelun tavoite, toiminnan laajuus, palvelun sisältö, palvelujen käyttäjät ja niiden tuottajat, palvelun tuotokset ja hyödyt sekä palvelun kustannukset.

Salibandyliitto on julkaissut palvelukuvaukset ja -videot syksyn ja alkutalven aikana. Tehty työ ei ole mennyt hukkaan, sillä palaute kentältä on ollut kannustavaa.  

– Paitsi jäsenistöä varten, voimme hyödyntää palvelukuvauksia monissa muissakin yhteyksissä, kuten esimerkiksi uusien työntekijöiden ja uusien seurojen ja seuratoimijoiden perehdyttämisessä, lajiesittelyissä, seminaareissa ja työpajoissa, verkosto- ja kuntatapaamisissa, kumppani- ja VIP-tilaisuuksissa, rekrytoinneissa ja mediakohtaamisissa, toiminnanjohtaja Kari Lampinen luottaa.

Palveluesittelyt salibandy.fi-verkkosivuilla täällä.

Palveluesittelyiden videot Salibandyliiton YouTube-kanavalla (oma soittolista).

Salibandyliiton palvelut

Jaa artikkeli