PSS ja Classic vierasvoittoihin naisten Salibandyliigassa

PSS nousi EräViikinkien vieraana lopussa 4–2-voittoon, ja TPS:n vahva kiri Classicia vastaan riitti vain 4–5-tappioon ja sisupuukkoon.

Naisten Salibandyliigassa pelattiin perjantaina kaksi ottelua, kun PSS löi sijoitussarja A:ssa vieraissa EräViikingit 4-2 ja sijoitussarja B:ssä Classic samoin vieraissa TPS:n 5-4.

EräViikingit johti kotikaukalossaan vielä viisi ja puoli minuuttia ennen loppua maalein 2-1 mutta veti lopulta jälleen kerran porvoolaisia vastaan lyhyemmän korren. Ajassa 54.31 Ella Sundström tasoitti pelin, kaksi minuuttia myöhemmin Ella Holmberg nosti keltapaidat johtoon ja perään Sundström sinetöi vielä loppunumerot tyhjiin. Tulos merkitsi samalla sitä, että EräViikingit ei voi enää tavoittaa PSS:ää ja lähtee puolivälieriin sijalta kolme.

Classic tarrasi illan voitollaan Turussa sijoitussarja B:n kakkospaikkaan. Pelin puolivälissä Sanni Nieminen nosti tamperelaiset jo 4–0-johtoon, mutta TPS kiri maali maalilta lähemmäs ja viimeisen kympin aluksi jo tilanteeseen 3-4. Sanni Niemisen ylivoimaosuma seitsemän minuuttia ennen loppua jäi lopulta Classicin voittomaaliksi, kun Iina Siirilä ehätti kaventamaan kuudella viittä vastaan vielä kerran.

Arkistokuva: Anssi Koskinen