Nimitys: Savo-Karjalan aluevastaavaksi on valittu Timo Kankkunen

Timo Kankkunen aloittaa Savo-Karjalan aluevastaavana 2.12.2019.

Timo Kankkusella, 37, on pitkäaikainen kokemus salibandystä niin pelaajana kuin erotuomaritoimijana. Koulutukseltaan hän on informaatiotekniikan insinööri. Viimeisen 10 vuoden aikana hän on työskennellyt teleoperaattorin asiakaspalvelu- ja viestintätehtävissä sekä projektienhallinnan parissa.

Timo KankkunenKankkunen on ollut aktiivinen salibandyn harrastaja ja toimija jo 25 vuoden ajan. Erotuomaritoiminannassa hänellä on monipuolinen kokemus ja tällä hetkellä hän toimii pääsarjojen asettelijana sekä Savo-Karjalan alueellisena asettelijana. Tämän lisäksi Kankkunen toimii erotuomarikouluttajana ja erotuomarivalmentajana.

– Odotan innolla salibandyosaamiseni hyödyntämistä ja laajentamista sekä erityisesti yhteistyötä seurojen ja seuraorganisaatioiden kanssa. Ensimmäisenä tehtävänä on esittäytyminen seuroille sekä pyrkimys luoda mahdollisimman selkeä kuva alueen salibandytoiminnasta seuratoiminnan näkökulmasta, kertoo Timo Kankkunen tulevasta työstään.

– Saamme Timosta kilpailutoimintaan vahvan osaajan, joka tuntee alueen seuroja ja toimijoita. Tuo taustaosaaminen yhdistettynä Timon yhteistyö- ja kehityshalukkuuteen antavat hyvät lähtökohdat tehdä tiivistä yhteistyötä alueen seura- ja joukkuetoimijoiden sekä muiden sidosryhmien kanssa heti alusta alkaen, toteaa Kaakkois-Suomen ja Savo-Karjalan tiimivastaava Mikko Kaksonen.

Timo Kankkunen aloittaa tehtävässä 2.12.2019 ja hänen toimipisteensä sijaitsee Joensuussa (Länsikatu 15).

Lisätietoja: Mikko Kaksonen, mikko.kaksonen(at)salibandy.fi, 0400-529 028.

Jaa artikkeli