MM-kisojen otteluohjelma julkaistu

Alkusarjan ja puolivälierien liput tulevat myyntiin 15.5.2020.

Joulukuussa pelattavien miesten MM-kisojen otteluohjelma on julkaistu. Lipunmyynti alkusarjoihin alkaa perjantaina 15.5.2020 klo 9.00. Ennakkomyynti maajoukkueiden rekisteröityneille faneille käynnistyy viikkoa aiemmin, tulevana perjantaina, 8.5.2020.

– Kisojen avajaisviikonloppuna nähdään heti monta jännittävää ja odotettua peliä. Myös avajaisiin panostamme ennennäkemättömällä tavalla, joten niitä ei kannata jättää välistä. Avajaisviikonlopulle on tarjolla lippupaketti, joka on päivälippuja edullisempi vaihtoehto, mikäli haluaa katsoa pelejä useampana päivänä. Pakettiin kuuluu yhteensä 18 ottelua kolmena pelipäivänä, kertoo MM-kisojen tapahtumajohtaja Hanne Pirkola.

Kisojen ensimmäisestä ottelusta alkaen Helsingin Jäähallilla tapahtuu aamusta iltaan. MM-kisojen aikana pelataan yhteensä 48 ottelua 16 joukkueen voimin. Avajaisviikonloppuna kohtaavat lajin kärkimaat, kun lauantaina Suomi ja Ruotsi kohtaavat toisensa, ja sunnuntaina Tsekki ja Sveitsi ottavat mittaa toisistaan.

Lipunmyynti alkusarjojen ja puolivälierien osalta käynnistyy 15.5.2020 klo 9.00. Kaikki liput ovat päiväkohtaisia, eli samalla lipulla on mahdollista nähdä kaikki kyseisen päivän ottelut. Ottelukohtaisia lippuja ei ole saatavilla. Liput MM-kisoihin myy Ticketmaster.

Päivälippujen lisäksi tarjolla on avajaisviikonlopun kolmipäiväinen lippupaketti ja suomifanien oma Follow Your Team -paketti, joka kattaa kaikki Suomen alkusarjan pelipäivät sekä puolivälierän pelipäivän. Lisäksi Venue Pass mahdollistaa kaikki Helsingin Jäähallilla pelattavat ottelut päivästä riippumatta. Seurojen ja joukkueiden on mahdollista ostaa alkusarjojen otteluihin joukkuelippuja, joihin on osallistujamäärästä riippuen saatavana ryhmäalennuksia. 

Lisäksi myynnissä ovat Finaaliviikonlopun lippupaketit normaalisti. Muutokset otteluohjelmaan ovat mahdollisia pelien televisioinnista johtuen.

MM-kisojen otteluohjelma

Liity Suomen maajoukkueiden faniksi 

MM-kisojen finaaliviikonlopun liput täältä

Jaa artikkeli