Kooveella huima viimeinen vitonen – kahden maalin takaa viimeisen minuutin voittoon

Liki viimeiselle viisiminuuttiselle kaksi maalia takana lähtenyt Koovee ehti kukistaa PSS:n 5-4 Ellinoora Huotarin ratkaistua rankkarista 47 sekuntia ennen loppua.

Naisten Salibandyliigassa pelattiin perjantaina kaksi ottelua, joissa Koovee kaatoi kotonaan PSS:n 5-4 ja EräViikingit kukisti vieraissa Classicin 7-2.

PSS johti Kooveen vieraana 2-0 ja vielä runsaat seitsemän minuuttia ennen loppua 4-2, mutta viimeiset minuutit olivat Kooveen juhlaa. Tuulia Aho kavensi ja Johanna Homi tasoitti pelin, minkä jälkeen PSS:llä oli vielä toiseksi viimeisellä minuutilla rangaistuslaukaus. Alisa Kettunen ei kuitenkaan onnistunut, ja 47 sekuntia ennen loppusummeria vihellettiin Kooveelle rangaistuslaukaus, josta Ellinoora Huotari viimeisteli voittomaalin.

Kaikki ottelunsa joulukuun MM-kisojen jälkeen voittanut EräViikingit venytti putkensa tänään viiteen peliin, kun se karkasi Milja-Maria Saarikosken, Taru Nordmanin ja Hanna Pukeron osumilla avauserässä jo 3–1-johtoon. Alzbeta Durikova nosti toisen erän aluksi Classicin vielä maalin päähän, mutta sitten helsinkiläiset menivät menojaan.

Naisten Salibandyliigan lauantain ottelut ovat NLA:ssa SSRA–Pelicans SB ja SB-Pro–TPS sekä NLB:ssä O2-Jyväskylä–Pirkat, NST–Welhot ja FBC Loisto–ÅIF.

Arkistokuva: Esa Takalo