Karhut rakentaa jo ensi kauden joukkuettaan

Karhut tiedottaa jatkosopimuksista, joiden joukossa on myös päävalmentaja.

Salibandyn Divarissa pudotuspelipaikasta tiukasti taisteleva porilaisjoukkue Karhut on sopinut ensimmäiset sopimukset kaudelle 2020-21. Uusien sopimuksien joukossa on myös ensi kauden päävalmentaja.

Karhut jatkaa ensi kaudella Pekka Nylundin komennossa. Tuleva sesonki on toinen peräkkäinen päävalmentajana Nylundille Karhujen edustusjoukkueessa. Nylund on ollut joukkueen peräsimessä myös kaudella 2017-18, jolloin hän korvasi kesken kauden Jani Kannoston nostaen joukkueen aina Divarin mestariksi. Täksi kaudeksi Karhuihin liittynyt fysioterapeutti Juhani Honkavuo jatkaa myös joukkueen mukana tulevalla kaudella.

Kenttäpelaajista joukkueessa ensi kaudella jatkavat hyökkääjät Juuso Ahola, Tuomas Huhtala ja Julius Tuominen, puolustajat Vertti Rautava ja Niko Järvenpää sekä maalivahti Erkka Marjamäki.

Karhujen nuorista hyökkääjistä kirkkaimmin on loistanut alle 19-vuotiaiden maajoukkueessakin pelannut Juuso Ahola. Ahola on kerännyt 17 pelaamassaan Divari-ottelussa peräti 40 (23+17) tehopistettä.  A-nuorten riveissä Ahola on ehtinyt pelata 11 ottelua keräten niissä 52 (23+29) tehopistettä.

Kaudella 2017-18 edustusjoukkueessa debytoinut Tuomas Huhtala on saalistanut kuluvalla kaudella 17 (9+8) tehopistettä. Otteluita Huhtalalle on kertynyt kaikkiaan 19. Aholan tavoin myös Huhtalalla on tilillä 11 ottelua Karhujen A-nuorissa tällä kaudella. Niissä tehomerkintöjä on tullu 41 (29+12) kappaletta.

Tälle kaudelle edustukseen noussut Julius Tuominen on pelannut Divarissa kaikkiaan 13 ottelussa. Niissä hyökkääjälle on merkitty 11 (4+7) tehopistettä. A-nuorissa Tuominen on pelannut tällä kaudella 17 ottelua saalistaen 47 (24+23) tehopistettä.

Karhujen puolustukseen on noussut uutena nimenä tällä kaudella Vertti Rautava. Kaikkiaan 14 Divari-ottelussa pelannut Rautava on tehnyt pelaamissaan otteluissa neljä maalia. Syöttöpisteitä Rautavalle on kertynyt kaksi. A-nuorissa Rautava on ollut 16 kertaa kokoonpanossa (5+6).

Porilaisjoukkueen puolustuksessa jatkaa myös kaikissa otteluissa tällä kaudella esiintynyt Niko Järvenpää. Järvenpäälle kuluva kausi on edustusjoukkueessa neljäs.

Ensimmäisen Divarin pelinsä tällä kaudella pelannut maalivahti Erkka Marjamäki jatkaa myös Karhujen riveissä. Pääosin A-nuorten mukana ollut Marjamäki on A-nuorten 1.divisioonan maalivahti tilastoissa toisena. Kahdessatoista ottelussa pelanneen Marjamäen torjuntaprosentti on 84,26 %.

Karhujen sopimustilanne 12.2.2020

Kenttäpelaajat:
Tuomas Huhtala
Juuso Ahola
Julius Tuominen
Vertti Rautava
Erkka Marjamäki
Niko Järvenpää

Valmennus:
Pekka Nylund, vastuuvalmentaja
Juhani Honkavuo, fysioterapeutti

Karhujen tiedotteesta
Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Jaa artikkeli