Salibandytoiminta jatkuu – tässä viimeisimmät ohjeistukset

Oheen on kerätty viimeisimmät tiedot ja ohjeistukset salibandytoiminnan jatkamisen osalta.

Salibandyn tavoitteena on edelleen taata jatko turvalliselle harrastamiselle ja sarjatoiminnalle. Pelit jatkuvat tulevanakin viikonloppuna.

Salibandyn parissa toimivien on syytä jatkaa toimimista turvallisesti ja vastuullisesti – toimitaan viranomaisohjeiden mukaisesti, huolehditaan käsihygieniasta, turvaväleistä ja maskien käytöstä. Kipeänä urheilutapahtumat on syytä jättää aina väliin.

Korona-tilanne Suomessa elää päivittäin. Salibandyliitto on tiiviisti yhteydessä mm. viranomaisiin, muihin joukkuelajeihin sekä Olympiakomiteaan. Päätöksiä tehdään koordinoidusti yhdessä urheilutoimijoiden kanssa. Salibandyliiton koronavarautumisryhmä kokoontuu tällä hetkellä lähes päivittäin.

Keskustelu salibandytoiminnan jatkosta jatkuu varmuudella ensi viikollakin. Salibandyliitto kertoo mahdollisista uusista linjauksista heti, kun sellaisia on tarjolla.

Valtioneuvosto teki perjantaina 23.10. periaatepäätöksen valtakunnallisista ja alueellisista suosituksista koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Sen sisältö löytyy täältä.

Lue myös Olympiakomitean tuore tiedote: Ajankohtaista tietoa koronavirustilanteen vaikutuksesta urheiluun

Salibandyliiton viimeisimmät ohjeistukset:

Leviämis- ja kiihtymisvaiheissa olevilla alueilla turnausmuotoiset sarjat pelataan ilman yleisöä – Salibandyliiton viimeisin linjaus koronatilanteessa

Leviämis- ja kiihtymisvaiheissa olevien alueiden turnausmuotoiset sarjat: Kuinka toimitaan pelipaikoilla? Tässä tarkennuksia

Korona ottaa otetta yhteiskunnasta – Salibandyliiton päivitetty ohjeistus tilanteeseen

THL päivitti ohjeistusta – Salibandyliitto suosittelee kasvomaskien käyttöä katsomoissa

Ohjeistus turnausmuotoisten sarjojen toteuttamiseen

Joukkuelajien yhteinen tahtotila: pelien jatkuttava – turvallisesti ja vastuullisesti

Tietopaketti: Salibandyliiton alaisten sarjojen ottelulähetykset

Jaa artikkeli