Eskariviikko järjestetään syyskuun alussa - näin tilaat materiaalit käyttöösi

Pihapeliviikko järjestetään 3.-10.9.2022 ympäri Suomen. Pihapeliviikon kanssa samaan aikaan vietetään ensimmäistä kertaa myös valtakunnallista Eskariviikkoa.

Eskariviikon tavoitteena on tarjota eskareille liikuntavinkkejä ja innostaa lapsia – sekä aikuisia – monipuoliseen liikuntaan. Eskariviikkoa vietetään 5.-9.9. ympäri Suomen. Eskarit voivat tilata maksuttoman materiaalipaketin käyttöönsä, joka sisältää mm. julisteita ja liikuntateemakortteja.

Eskariviikko järjestetään Pihapeliviikon yhteydessä – mitä viikon aikana tapahtuu?

Seurat ympäri Suomen järjestävät toimintaa johon saa vapaasti osallistua. Ja toki kuka vain voi laittaa pihapelit pystyyn viikon teeman mukaisesti. Pihapeliviikon virallinen startti on 3.-4.9. naisten Suomi-Ruotsi maaotteluissa Helsingissä ja Porvoossa. Luvassa on katusählyä ja muita aktiviteetteja. Pihapeliviikko huipentuu 10.9. SuperCupin ja World Floorball Summitin yhteydessä Eerikkilässä. Ohjelmassa on myös Tupla+ Katusählyn SM-finaalit.

Seurojen järjestämä ohjelma – millaista toimintaa voi järjestää?

Ohjelma voi olla käytännössä mitä vain pelaamiseen liittyvää aktiviteettia ulkona; 3vs3, rankkariskaba, maraton-peli – vain luovuus on rajana. Ilmoita ohjelma täällä.

Pihapelilähettiläs – mistä on kyse ja mikä on hakuaika?

Pihapeliviikon lähettiläs markkinoi pihapelaamista somessa ja osallistuu pihapelitapahtuman järjestämiseen. Pihapelilähettilääksi voi suositella aloitekykyistä ja reipasta henkilöä, joka pystyy tuomaan pihapelien ilosanomaa. Hakuaika Pihapelilähettilääksi on elokuun loppuun saakka. Hae täältä.

Tiina Koivisto
Kehityspäällikkö, pelaaminen ja harrastaminen
Harrastamisen ja alueellisen sarjatoiminnan kehittäminen, Säbäkipinäkokonaisuuden johtaminen ja kehittäminen, uudet kokeilut ja pelimuodot (erityisesti kortteliliigamalli ja 3v3-salibandy).
Olli Junttila
Aluepäällikkö / Pohjoinen
Alueen sarja- ja harrastetoiminnan suunnittelu, kehittäminen ja toteuttaminen. Alueen seurojen tuki ja seuratoiminnan kehittäminen. Vuorovaikutus kuntien ja halliyrittäjien kanssa.

Jaa artikkeli