Mika Kohonen Pihapeliviikon suojelijaksi - "Ilo ja kunnia olla tärkeässä asiassa mukana"

Salibandyliiton ensimmäistä Pihapeliviikkoa vietetään 30.8.-5.9. välisenä aikana. Viikon aikana seurat ja yhteisöt ympäri Suomen järjestävät toimintoja, joissa nautitaan pihalla pelaamisesta monipuolisesti. Tämän vuoden Pihapeliviikon suojelijana toimii kaikkien aikojen salibandyn pelaaja, Mika Kohonen.

– On ilo ja kunnia olla mukana tässä tärkeässä asiassa. Pihapelit ovat ovat lajista riippumatta hyvä mahdollisuus viettää aikaa kavereiden kanssa, oppia uusia taitoja ja kehittyä. Ja mikä tärkeintä, niiden pelaaminen on hauskaa! Eri alustoilla pelaaminen erilaisilla pelivälineillä kehittää ja vie henkilökohtaisia taitoja eteenpäin. Omalle uralle pihapeleistä on tarttunut paljon hyviä asioita mukaan, kertoo Kohonen.

Pihapeliviikolle voi osallistua kuka tahansa. Pelata voi yksin, kaksin, vanhempien tai naapureiden kanssa. Päiväkodit ja koulut pelaavat välituntipelejä ja seuroja kannustetaan viemään harjoituksia ulos. Tärkeintä on, että pelaaminen on helppoa ja hauskaa. Sosiaalisen median kanavissa Pihapeleihin kannustavat ja pelaamisen vinkkejä jakavat Pihapelilähettiläät ympäri Suomen.

– Koskaan ei ole liian vanha pelaamaan pihapelejä, jatkaa Kohonen. Kannustan kaikkia aktiivsesti ottamaan kaverin tai useamman mukaan ja laittamaan pelit pystyyn. Otetaan ilo irti Pihapeliviikosta!

Jaa artikkeli