Koronakauden jälkeen halu pelata on suuri! - SunSäbä-tapahtumien haku jatkuu suuren kysynnän vuoksi

SunSäbän promoottoritapahtumien hakua kesälle 2021 on jatkettu suuren kysynnän vuoksi 18.4. saakka.

– Kaikki tiedämme, että kausi jäi erilaisten rajoitusten ja varotoimenpiteiden vuoksi kovin vaillinaiseksi ja se oli ymmärrettävä pettymys monelle. Nyt kun koronatilanne näyttäisi helpottavan, koronan aiheuttama pelipatouma näkyy kesätuotteidemme kysynnässä, kertoo tiimiesimies Tiina Koivisto.

– Ulkona pelaamisen SunSäbä-konseptiamme kohtaan on tullut valtavasti lisää kyselyjä hakuajan umpeuduttua, ja haluamme lajiliittona – kuten liiton hallituskin on linjannut – tarjota pelinälkäisille toimintaa kesällä aiempaa enemmän. SunSäbä-tapahtumien lisääminen on yksi tällainen toimenpide, ja siksi avaamme haun uudelleen.

Haku jatkuu siis 18.4. saakka. Jo hakeneiden ei tarvitse tehdä uutta hakemusta, vaan ne ovat valmiina järjestelmässä. Linkki hakulomakkeeseen on uutisen lopussa.

– Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin vielä 23.4. mennessä, Tiina Koivisto lupaa.

SunSäbä-kiertueella tavoitellaan monipuolisen pelaamisen ja olosuhdeasioiden edistämistä. Tapahtumissa on mukana 1-2 kiertuepromoottoria, ulkoalusta (max 30 x 15 m), kaukalo, maalit, teltta, äänentoistolaitteet ja salibandyvarusteita.

SunSäbän promoottoritapahtumat ajoittuvat ajanjaksolle 1.7.-15.9.2021.

Valinnoissa painottuvat hakemuksen sisällöt, toiminnan vaikuttavuuden arviointi ja tapahtuman sijaintipaikka.

Täydennetty SunSäbä-kalenteri julkaistaan 26.4., kuten myös Tupla+ Katusählyn kesäkiertueen omatoimi- ja promoottoritapahtumat.

Lue lisää SunSäbästä täällä.

Jaa artikkeli