"Tapahtuma saa lisäboostia yhteistyöstä" - M-Team ja Hawks järjestivät ulkopelitapahtuman Helsingissä

Salibandyliiton SunSäbä- ja Katusähly-kiertueet yhdistyivät elokuun 6. päivä Helsingissä, kun paikalliset salibandyseurat M-Team ja Hawks luotsasivat ulkona pelaamisen tapahtuman Kansalaistorilla.

Viime lauantaina nautittiin ulkona pelaamisesta eri muodoissa, kun M-Team ja Hawks järjestivät tapahtuman Helsingin Kansalaistorilla. Päivän aikana kisailtiin niin Tupla+ Katusähly-turnauksen voitosta kuin SunSäbä-turnauksessa. Päivän turnausvoitot veivät:

Katusähly:

Naiset: SB Vosut

Miehet: FBC-KY

Seka: Efima

SunSäbä:

P14: SB Vantaa

P12: M-Team P13 Haastaja

Tapahtuma järjestettiin yhteistyössä eri toimijoiden kanssa ja mukana järjestämisessä on helsinkilläisseurojen lisäksi Helsingin kaupunki ja Suomen Salibandyliitto. 

-On hienoa, että pystytään hyödyntämään monen eri toimijan yhteistyötä tämän kaltaisissa tapahtumissa. Se tuo aina lisää tapahtumalle. Kaupungilta saatiin tilat ja sähköt käyttöön, seurat valmistelivat upean tapahtuman ja me liittona toimitettiin kenttäfasiliteetit paikalle, avaa kiertueporomoottori Minja Kolkka yhteistyötä ja jatkaa:

-Useankin toimijan välillä yhteistyö sujui hienosti. Suosittelen ehdottomasti yhteistyötä monen eri toimijan välillä eri tapahtumiin, jokaiselta tulee omanlainen panoksensa josta, tapahtuma saa lisäboostia.

Tupla+ Katusählykiertue jatkuu vielä ja edessä on kaksi osaturnausta ennen SM-finaalihuipennusta. Kiertuekalenteri:

13.8. Seinäjoki Nurmon Jymy

20.8. Kirkkonummi Kirkkonummi Rangers

Lue lisää:

Olli Junttila
Aluepäällikkö / Pohjoinen
Alueen sarja- ja harrastetoiminnan suunnittelu, kehittäminen ja toteuttaminen. Alueen seurojen tuki ja seuratoiminnan kehittäminen. Vuorovaikutus kuntien ja halliyrittäjien kanssa.

Jaa artikkeli