SunSäbä

Kuva: Jarmo Koskela

SunSäbä on ulkona pelaamisen kiertue, jossa salibandy viedään pelattavaksi Multisport -ulkoalustalle. Kiertue järjestetään tapahtumamuotoisesti yhdessä paikallisten salibandyseurojen kanssa. 

SunSäbä on ulkoilmaan soveltuva salibandyn muoto, jota pelataan erityisellä Multisport-alustalla. SunSäbä-kesäkiertueen visio on palauttaa palloilu raittiiseen ulkoilmaan ja tuoda salibandy Suomen suosituimmaksi pihapeliksi. SunSäbä-kiertue toteutetaan tapahtumamuotoisesti.

SunSäbä on lähiliikunnan olosuhdetyötä, joka haluaa rohkaista ja innostaa kaikkia Suomen kuntia rakentamaan lisää lähiliikuntapaikkoja kaikenikäisiä liikuttamaan. Lähiliikuntapaikaksi soveltuu erinomaisesti helposti koottava, huollettava ja siirrettävä Multisport-alusta. SunSäbä ei aja vain salibandyn etua, vaan sama alusta sopii lähes lajiin kuin lajiin.

SunSäbä-tapahtumat järjestetään tiiviissä yhteistyössä paikallisten salibandyseurojen kanssa, jonka myötä myös tapahtumasisällöt ovat aina paikkakuntakohtaiset ja seuran tarpeisiin vastaavat. SunSäbä-kiertueella nähdäänkin siis turnaustapahtumien lisäksi niin seuran avajaistapahtumia, näytösotteluita kuin lajiin tutustumispäiviä.

SunSäbä on osa virallista MM-kotikisamatkaa. MM-kisahuuma näkyy muun muassa tapahtumien ilmeessä ja oheispistesisällössä, sillä kisakumppanit ovat tuoneet erilaisia salibandyaiheisia aktiviteettejä tapahtumiin. SunSäbä-tapahtuma-alueella pääseekin siis testaamaan muun muassa tarkkuuslaukaisua ja laukaisututkaa sekä kisailemaan erilaisissa kisoissa.

 

Lisätietoja

Olli Junttila
Seuratoimintapäällikkö, pohjoinen
Kesäkausi, monimuotoinen pelaaminen. Alueen seurojen tuki, yhteistyö, vuorovaikutus ja seuratoiminnan kehittäminen. Harrastepelaaminen ja yhteistyö alueen asiantuntijaverkoston kanssa.