SunSäbä

Kuva: Jarmo Koskela

SunSäbä on ulkona pelaamisen kiertue, jossa salibandy viedään pelattavaksi Multisport -ulkoalustalle. Salibandyliitto on järjestänyt SunSäbä-kiertueita ja tapahtumia yhdessä paikallisten seurojen kanssa. 

SunSäbä on ulkoilmaan soveltuva salibandyn muoto, jota pelataan erityisellä Multisport-alustalla. SunSäbä-kesäkiertueen vision tarkoitus on ollut palauttaa palloilu raittiiseen ulkoilmaan ja tuoda salibandy Suomen suosituimmaksi pihapeliksi. SunSäbä-kiertuetta on toteutettu tapahtumamuotoisesti.

SunSäbä on lähiliikunnan olosuhdetyötä, joka haluaa rohkaista ja innostaa kaikkia Suomen kuntia rakentamaan lisää lähiliikuntapaikkoja kaikenikäisiä liikuttamaan. Lähiliikuntapaikaksi soveltuu erinomaisesti helposti koottava, huollettava ja siirrettävä Multisport-alusta. SunSäbä ei aja vain salibandyn etua, vaan sama alusta sopii lähes lajiin kuin lajiin.

SunSäbä-tapahtumat on järjestetty tiiviissä yhteistyössä paikallisten salibandyseurojen kanssa, jonka myötä myös tapahtumasisällöt ovat aina paikkakuntakohtaiset ja seuran tarpeisiin vastaavat. SunSäbä-kiertueilla on nähty siis turnaustapahtumien lisäksi niin seuran avajaistapahtumia, näytösotteluita kuin lajiin tutustumispäiviä.

Lisätietoja

Olli Junttila
Aluepäällikkö / Pohjoinen
Alueen sarja- ja harrastetoiminnan suunnittelu, kehittäminen ja toteuttaminen. Alueen seurojen tuki ja seuratoiminnan kehittäminen. Vuorovaikutus kuntien ja halliyrittäjien kanssa.