SalibandyTV

Inssi-Divarin lähetysviihdettä tarjolla vielä maksutta – SalibandyTV:ssä kohta 100 seuraa rekisteröitynä

SalibandyTV on Salibandyliiton uusi videoalusta, joka kokoaa kattavasti lajin lähetykset yhteen kanavaan. SalibandyTV löytyy osoitteesta salibandy.tv. Palvelu lanseerattiin virallisesti pari viikkoa sitten torstaina 15.9.

Tausta: SalibandyTV nyt livenä – katso tietopaketti salibandyn lähetyksistä

SalibandyTV:llä on kolme selkeää tavoitetta: 1. Palvella mahdollisimman hyvin seurojen tarpeita, 2. Kaikki salibandy samassa kanavassa ja 3. Käyttäjäystävällinen ja toimintavarma palvelu.

SalibandyTV-kokonaisuuteen kuuluvat verkkosivusto osoitteessa salibandy.tv sekä Android– ja iOS-striimaussovellukset. SalibandyTV:n katselu tapahtuu aina selainpohjaisesti sekä mobiilissa että tietokoneella. SalibandyTV:n Android- ja iOS-sovellukset ovat siis striimaamista varten, eivät katselua. SalibandyTV:n käyttö ja katselu vaatii aina kirjautumisen.

SalibandyTV:ssä seurat voivat lähettää sekä maksullisia että maksuttomia lähetyksiä. SalibandyTV:n tarjontaan kuuluvat kaikki Salibandyliiton alaiset ottelut F-liigaa lukuunottamatta. Samasta palvelusta voi siis jatkossa katsoa otteluita pienimmistä junioreista aina naisten 1. divisioonaan ja miesten Inssi-Divariin sekä MAAJOUKKUETIE-otteluista Suomen maaotteluihin. Tuotannoista seurat vastaavat itse. Palvelun käyttö lähetysten tekemiseen on seuroille maksutonta.

Lue myös: Salibandylähetysten ABC – SalibandyTV, Ruutu, F-liigaTV ja YLE

SalibandyTV:n tilannekatsaus

SalibandyTV:n alku on ollut vauhdikas, sillä palveluun on rekisteröitynyt jo yli 8000 katselijaa, kohta 100 seuraa ja otteluita on striimattu noin 250 – ja määrät kasvavat koko ajan.

SalibandyTV:stä on edelleen käytössä betaversio. Otteluiden striimaaminen ja katselu onnistuvat kuitenkin normaalisti. Palvelun maksutoimintoja ei vielä tällä viikolla oteta käytöön. Inssi-Divarin osalta ottelut siirtyvät ensi viikolla maksullisiksi aiempien kausien tavoin. Samalla seurat pääsevät hankkimaan lähetysten avulla tuloja. Maksutoimintojen käyttöönotosta viestitään selkeästi ja laajalti seuroille ensi viikolla.

Inssi-Divarissa pelataan lauantaina ja sunnuntaina yhteensä kuusi ottelua. Tarkemmat tiedot löytyvät Inssi-Divarin tuorelta verkkosivuilta osoitteesta salibandy.fi/inssidivari.

– Palvelu on kaikkea muuta kuin valmis vielä, mutta jo parissa viikossa virallisen julkaisun jälkeen on tapahtunut paljon parannusta. Vielä toissa viikonloppuna SalibandyTV:n tukipuhelin ja -sähköposti kilisivät erilaisten asioiden takia suhteellisen aktiivisesti. Sen jälkeen montaa asiaa viilattiin ja optimoitiin ja viime viikonloppuna palauteboksi olikin jo lähes hiirenhiljainen edelliseen verrattuna, Salibandyliiton viestintäjohtaja Jussi Ojala kommentoi ja jatkaa:

– Ominaisuuksia lisätään pala kerrallaan – toiveiden tynnyri sekä liiton että striimaajien päästä on iso ja niin pitääkin. Nyt päällimmäisenä olemme viimeistelleet maksutoimintojen toteutusta kuntoon. Tällä viikolla liveksi tuli myös mm. tallenteiden lataustoiminto. Striimaajien hallintapaneelin puolelta saa siis ottelut ladattua esimerkiksi valmentajien tai maalikoostenikkareiden klipattavaksi.

Jos SalibandyTV:stä tulee mitä tahansa kysyttävää tai kommentoitavaa, niin kannattaa olla matalalla kynnyksellä yhteydessä osoitteeseen salibandytv@salibandy.fi.

Tärkeitä linkkejä:
Näin katselet SalibandyTV:tä
Näin striimaat SalibandyTV:stä
SalibandyTV:n tuki

Jaa artikkeli