SalibandyTV katseluohjeet

Näin katselet otteluita SalibandyTV:stä

– Avaa osoite salibandy.tv.

– SalibandyTV:n katselu tapahtuu aina selainpohjaisesti sekä mobiilissa että tietokoneella. SalibandyTV:n Android- ja iOS-sovellukset ovat striimaamista varten, eivät katselua.

– Palvelun käyttö ja katselu vaatii aina kirjautumisen. Katselutunnukset saat luotua kohdasta ”REKISTERÖIDY”. Kun olet saanut tunnukset luotua, niin mene kohtaan ”KIRJAUDU” ja valitse ”KÄYTTÄJÄNÄ”.

– SalibandyTV:n tarjontaan kuuluvat kaikki Salibandyliiton alaiset ottelut F-liigaa lukuun ottamatta. Samasta palvelusta voi siis jatkossa katsoa otteluita pienimmistä junioreista aina naisten 1. divisioonaan ja miesten Divariin sekä MAAJOUKKUETIE-otteluista Suomen maaotteluihin. Myös salibandyotteluita ja -turnauksia, jotka eivät ole Salibandyliiton alaisia on mahdollista striimata ja katsella SalibandyTV:stä.

– Tuotannoista seurat vastaavat itse. Palvelun käyttö lähetysten tekemiseen on seuroille maksuton.

– Osa SalibandyTV:n otteluista on maksullisia ja osa maksuttomia. Seurat saavat itse päättää pyytävätkö ottelulähetyksistä maksua. Beta-vaiheessa maksutoiminto ei kuitenkaan ole vielä käytössä, joten kaikki ottelut ovat katseltavissa maksuttomasti.

– Jos tarvitset tukea ja ohjeistusta kirjautumisessa, laita sähköpostia osoitteeseen salibandytv(a)salibandy.fi.

Lue lisää: Salibandylähetysten ABC – SalibandyTV, Ruutu, F-liigaTV ja YLE
Lue lisää: SalibandyTV aloittaa uuden aikakauden lajin lähetyksissä – Salibandyliitto lanseeraa oman videopalvelun
Kuuntele: LoistoCast x pureutuu SalibandyTV:n konseptiin – asiaa avaamassa Salibandyliiton viestintäjohtaja