Hallitustiedote: Strategia, budjetti, toimintasäännöt - hallitus hyväksyi materiaaleja esitettäväksi liiton kokoukselle

Salibandyliiton hallitus oli koolla Helsingissä torstaina 29. lokakuuta. Kokous oli kuluvan vuoden 18.

Toiminnanjohtaja antoi katsauksen ajankohtaisista asioista, erityisesti henkilöstöön ja koronaan liittyen. Erotuomaripäällikön rekry jatkuu seuraavaksi henkilöhaastatteluin. Koronatilanteen vaatimat toimenpiteet ovat kuormittaneet etenkin liiton kilpailusektorin toimihenkilöitä.

Hallitus totesi Olympiakomitean puheenjohtajan ja hallituksen valintaa koskevan tilanteen. OK:n hallituksen valinta tapahtuu järjestön syyskokouksessa 21.11.2020.

Lue: Salibandyliitto ja useat muut lajiliitot esittävät Jan Vapaavuorta Olympiakomitean puheenjohtajaksi
Salibandyliitto esittää Pekka Ilmivaltaa Olympiakomitean hallitukseen

Liiton varsinainen kokous 28.11.2020

Hallitus hyväksyi seuraavat dokumentit esitettäväksi liiton kokoukselle:

* Salibandyn vuoteen 2026 ulottuva strategia hyväksyttäväksi
* Toimintasuunnitelma ja budjetti vuodelle 2021 tiedoksi
* Liiton uusitut toimintasäännöt hyväksyttäväksi (ennakkotarkastuksen jälkeen)
* Hallituksen ehdotuksen valittavasta tilintarkastajasta

Hallitus vahvisti liiton kokouksen kokouskutsun, kokouspaikan, kokoukseen osallistumisen tavan ja esityslistan sekä totesi määräajassa tulleet jäsenistöaloitteet, esitykset hallituksen puheenjohtajaksi ja hallituksen jäseniksi sekä liiton kokousta edeltävän toimihenkilöpäivän ohjelman.

Lue: Salibandyliiton hallituspaikat kiinnostavat – ennätysmäärä ehdokkaita

Hallitus päätti viedä jäsenistöesityksen liiton varsinaisen kokouksen esityslistalle. Haukiputaan Heitto ry:n tekemä esitys koskee naisten 1. divisioonan järjestämistä Pohjois-Suomen alueella kaudella 2021-22.

Hallitus päätti, että liiton kokous järjestetään fyysisenä tilaisuutena. Koronatilanteen vuoksi hallitus voi päätöksellään muuttaa kokousjärjestelyjä tilanteen niin vaatiessa. Kokoukseen osallistumisen ehtona on ilmoittautuminen viisi (5) vuorokautta ennen kokousta.

Miesten U23-maajoukkueen valmennustiimi hyväksyttiin esityksen mukaisesti.

Hallitus kuuli Kaarina Vuoren katsauksen Kansainvälisen Salibandyliiton ajankohtaisista asioista.

Hallituksen seuraava kokous pidetään perjantaina 27.11.

Salibandyliitto viestii koosteuutisin Salibandyliiton hallituksen kokousten keskeisimmistä päätöksistä. Uutisten tarkoituksena on edistää tietoisuutta hallituksen toiminnasta ja sen tekemistä päätöksistä sekä lisätä avoimuutta päätöksentekoa kohtaan.

Salibandyliiton hallitus on liiton varsinaisen kokouksen nimeämä toimielin, joka valvoo ja ohjaa Salibandyliiton toimintaa laaditun strategian mukaisesti. Hallitus koostuu puheenjohtajasta ja vähintään kuudesta ja enintään kahdeksasta jäsenestä. Hallituksen toimikausi on kolme vuotta ja se kokoontuu keskimäärin kerran kuukaudessa.

Kuva: Tea Naskali

Jaa artikkeli