TorneoPal info

TorneoPal on kaudesta 2023-24 alkaen Salibandyliiton uusi sarjatoiminnanhallinta-, tilastointi ja tulospalvelujärjestelmä. Sivua päivitetty viimeksi: 12.05.2023

Linkit: Palvelusivusto | Tulospalvelu 2023-24

Uutiset ja tiedotteetOhjeet | Infotilaisuudet & koulutukset | Kysymyksiä & vastauksia


Tiedotteet

12.05.2023 | TIEDOTE

Sarjapaikan siirto -työkalu on aktivoitu Palvelusivustolle. Kirjaamismaksut suoritetaan VismaPay maksuina. Sarjapaikan mukana siirtyvien pelaajien tulee hyväksyä pelaajasiirtonsa. Tämä tapahtuu kirjautumalla henkilökäyttäjänä Palvelusivustolle, SuomiSport kirjautumisena, ja kuittaamalla avoin pelaajasiirto.

Sarjapaikan siirrosta on julkaistu ensimmäinen ohje.

<< paluu sivun alkuun

08.05.2023 | TIEDOTE

Sarjalaskutus alkaa viikolla 19, ilmoittautumisten takarajojen mukaisessa järjestyksessä. Laskut muodostetaan aiemmin ilmoitettuun tapaan Palvelusivustolle koontilaskuina ja sähköisen laskutuksen piirissä oleville seuroille myös e-laskuina. Koontilaskutus tarkoittaa sitä, että samalle laskulle niputetaan niin monen joukkueen sarjalaskut kuin mahdollista, ilmoittautumisten takarajat ja laskutuksen eräpäivät huomioiden.

Seuran laskuista on julkaistu ohje.

<< paluu sivun alkuun

25.04.2023 | TIEDOTE

Kauden 2023-24 sarjoihin ilmoittautuminen on alkanut valtakunnallisten ja aikuisten aluesarjojen osalta. Ilmoittautumisia avataan porrastetusti ylimmiltä sarjatasoilta alaspäin, pienimpien junioreiden sarjat viimeisinä. Palvelusivusto näyttää automaattisesti vain ne sarjat, joihin parhaillaan voi ilmoittaa joukkueita.

Sarjaan ilmoittautuminen pähkinänkuoressa: Siirry Palvelusivustolla Joukkueet -sivulle. Tällä sivulla joukkueet on listattu siten, että joukkueen nimen perässä on kerrottu edelliskauden sarjataso. Valitse listalta se joukkue, joka edellisellä kaudella (2022-23) pelasi vastaavaa sarjaa, junioreissa mahdollinen ikäluokkanousu huomioiden. Klikkaa joukkue auki ja kilpailut välilehdeltä ilmoita joukkue haluttuun sarjaan. Huomaathan, että seurat eivät voi itse lisätä, muokata tai poistaa joukkueita. Mikäli näille on tarvetta, ole ensisijaisesti yhteydessä omaan sarjavastaavaan. Myös Salibandyliiton asiakaspalvelu auttaa.

Sarjaan ilmoittamisesta on julkaistu sekä kirjallinen että video-ohje. Löydät ne täältä.

Seurakäyttäjien tunnusasioissa palvelee ensisijaisesti Salibandyliiton seuratoimintakoordinaattori Matti Parviainen, p. 0400-529013, matti.parviainen@salibandy.fi tai Salibandyliiton asiakaspalvelu.

<< paluu sivun alkuun

19.04.2023 | TIEDOTE

Kauden 2023-24 sarjoihin ilmoittautuminen alkaa tiistaina 25.4. Ilmoittautumisia avataan porrastetusti ylimmiltä sarjatasoilta alaspäin, pienimpien junioreiden sarjat viimeisinä. Tällä toimenpiteellä haluamme varmistaa, että uusi Palvelusivusto toimii ilmoittautumisten osalta kuten pitää.

Palvelusivusto näyttää automaattisesti vain ne sarjat, joihin parhaillaan voi ilmoittaa joukkueita.

Sarjaan ilmoittamisesta on julkaistu ensimmäinen pdf-ohje. Löydät sen täältä.

<< paluu sivun alkuun

14.04.2023 | TIEDOTE

Seurojen pääkäyttäjien tunnukset uudelle Palvelusivustolle pyritään aktivoimaan viikon 16 loppupuolella (20.-21.4.) mutta kuitenkin ennen sarjailmoittautumisten alkua (25.4.). Kun aktivointi on tehty, seurojen pääkäyttäjät saavat asiasta sähköpostia.

Käyttäjätunnuksiin ja muihin jäsenasioihin liittyviin tiedusteluihin vastaa Matti Parviainen, matti.parviainen@salibandy.fi / p. 0400-529013.

<< paluu sivun alkuun

30.03.2023 | TIEDOTE

Uuden Palvelusivuston tunnuksista on tullut paljon kyselyitä. Tiedotamme asiasta tarkemmin 4.4. pidettävässä infotilaisuudessa ja julkaisemme huhtikuussa kattavat ohjeet. Asia tiivistettynä: Jokaisella seuralla on yksi pääkäyttäjätunnus ja tällä tunnuksella voidaan omatoimisesti avata ns. alikäyttäjätunnuksia. Alikäyttäjätunnukselle voidaan asettaa oikeuksia esim. seuran asioiden hoitamiseen tai pelkästään tietyn joukkueen asioiden hoitamiseen.

Seurojen pääkäyttäjätunnukset aktivoidaan huhtikuun alkupuolella. Jokainen pääkäyttäjä tulee saamaan asiasta sähköpostia. Varsinaista tunnusta ja salasanaa ei ole, sillä kirjautuminen uudelle palvelusivustolle tapahtuu SuomiSport -kirjautumispainikkeesta.

<< paluu sivun alkuun

28.02.2023 | TIEDOTE

Siirrymme TorneoPaliin – Tässä ensimmäiset toimenpiteet seurallenne

Salibandyliitto siirtyy käyttämään sarja- ja tulospalveluhallinnassa TorneoPalin järjestelmiä kaudesta 2023-24 alkaen. Vastaavaa palvelua muista suurista lajeista käyttävät jo ennestään mm. jalkapallo, koripallo ja lentopallo.

Salibandyliitto jatkaa termin Palvelusivusto käyttämistä myös jatkossa. Uudella TorneoPalin Palvelusivustolla seurat ja joukkueet voivat tuttuun tapaan hallinnoida asioitaan, esim. yhteyshenkilöitä, edustusoikeuksia, joukkueiden kokoonpanoja ja laskuja.

Vanha Palvelusivusto ja Tilastopalvelu sulkeutuvat kuluvan kauden päätteeksi. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että huhti-/toukokuun aikana avaamme jäsenseuroillemme kirjautumisen uuteen Palvelusivustoon ja palveluiden kirjautumisosoitteet muuttuvat. Uuden Palvelusivuston löytää jatkossa osoitteesta: palvelusivusto.salibandy.fi

Tärkeää! Tehkää nämä toimenpiteet seurassanne 15.3. mennessä:
1) Poistakaa nykyiseltä palvelusivustolta (palvelusivusto.fi/fb) seuranne ylimääräiset yhteyshenkilöt (yhteyshenkilö -rooli) eli jättäkää jäljelle vain yksi yhteyshenkilö -> Tästä henkilöstä tulee uudella Palvelusivustolla seuranne pääkäyttäjä ja hän voi jatkossa itsenäisesti luoda seurallenne alikäyttäjiä.

2) Varmistakaa, että jäljelle jäävällä yhteyshenkilöllä on sportti-id eli Suomisportissa luotu profiili. Kirjautuminen uudelle Palvelusivustolle tapahtuu jatkossa sportti-id:llä.

3) Osallistukaa uuden Palvelusivuston etäkoulutukseen tiistaina 4.4. klo 18. (Huom! ennakkoilmoittautuminen*)

4) Tutustukaa uuden järjestelmän infosivuihin osoitteessa: salibandy.fi/torneopal

*Uuteen järjestelmään siirtymistä käsittelevä koulutus järjestetään jäsenseurojemme pääkäyttäjille tiistaina 4.4. klo 18-19 Zoom/Teams-etäkoulutuksena ja siihen pitää seurakäyttäjätunnuksilla ennakkoilmoittautua täällä. Koulutuksessa kerromme seuran näkökulmasta uuden järjestelmän käytöstä ja vastaamme kysymyksiin. Koulutuksesta on tulossa myös tallenne.

<< paluu sivun alkuun

21.02.2023 | TIEDOTE

1.5.2023 alkaen Salibandyliitto siirtyy käyttämään sarja- ja tulospalveluhallinnassa TorneoPalin järjestelmiä. Vastaavaa palvelua muista suurista lajeista käyttävät jo ennestään mm. jalkapallo, koripallo ja lentopallo.

Vanhat Nodeonin järjestelmät sulkeutuvat 31.5.2023 mennessä (Palvelusivusto, Tilastopalvelu,  näiden rajapinnat ja salibandyn tilasto-api). Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että huhti/toukokuun aikana seurojen ja joukkueiden kirjautuminen muuttuu, ja siitä tiedotamme seurojen pääkäyttäjiä mahdollisimman pian. Lisäksi kaikki rajapintoja tai tilasto-apia käyttäneet joutuvat tekemään uuden rajapintatoimittajan (TorneoPal) mukaiset asetukset. Kaikki kauden 2023-24 toiminnot tehdään siis TorneoPalissa.

Salibandyliitto jatkaa termin Palvelusivusto käyttämistä myös jatkossa. Uudella TorneoPalin Palvelusivustolla seurat ja joukkueet voivat tuttuun tapaan hallinnoida asioitaan, esim. edustusoikeuksia, joukkueiden kokoonpanoja ja laskuja. Tavoitteena on toteuttaa toiminnot helppokäyttöisiksi ja vastaamaan mahdollisimman paljon edellisen järjestelmän tuttuja toimintoja. Palvelusivuston löytää jatkossa osoitteesta: palvelusivusto.salibandy.fi

Uuteen Palvelusivustoon on kevään, kesän ja syksyn aikana luvassa koulutuksia ja tietoiskuja seura- ja joukkueväelle. Teemme myös kirjalliset ohjeet järjestelmässä olevista eri toiminnoista. Uudessa palvelussa on tarjolla paljon uusia työkaluja ja ominaisuuksia, jotka helpottavat päivittäisten asioiden hoitamista. Siirrämme mm. viimeisetkin edustusoikeuksien ”paperilomakkeet” sähköisiksi, selkeytämme taloudenhallintaa yhdistämällä eri alustojen laskudataa, mahdollistamme e-laskutuksen ja lisäämme uusia maksutoimintoja. Palveluun kirjautumista uudistetaan merkittävästi ottamalla käyttöön Suomisport tunnuksella kirjautuminen. Lisäksi koko liiton kurinpitoprosessi tullaan jatkossa hoitamaan sähköisesti.

Tilastopuolella käyttöön otetaan varmatoimisempi TorneoPalin tulospalvelu. Luvassa on myös entistä enemmän tilastoja ja dataa. Merkittävin parannus tulee olemaan se, että uusi tilastointijärjestelmä ei enää käytä javaa. Näin ollen sähköisen ottelupöytäkirjan pitäminen onnistuu myös vanhemmilla tietokoneilla ja mobiililaitteilla, hätätilassa myös kännykällä. Suosittelemme jatkossakin tilastointiin läppäriä, mutta nyt siis myös tablettia. Uusi tulospalvelu löytyy osoitteesta: tulospalvelu.salibandy.fi

Kuten edellä mainittu, seuroille ja joukkueille on tulossa paljon koulutuksia ja tietoiskuja uusista toiminnoista, onhan kyseessä suurin uudistuksemme kymmeneen vuoteen. Kontaktoimme erikseen myös yhteistyökumppanimme, jotka käyttävät mediarajapintaamme ja tilasto-apia käyttäville seuroillemme lanseeraamme myöhemmin uuden, personoidumman seurarajapinnan.

Lupauksemme kaikille käyttäjillemme on entistä selkeämpi, monipuolisempi, varmatoimisempi ja helppokäyttöisempi palvelu.

Viimeisimmät tiedotteet ja ohjeet löytyvät osoitteesta: salibandy.fi/torneopal

Uusi Palvelusivusto avataan kaudelle 2023-24 perustoiminnoilla, kuten sarjoihin ilmoittautuminen. Uusia työkaluja ja palveluita avataan tämän jälkeen ns. kiireellisyysjärjestyksessä, esim. pelaajasiirtotyökalu avataan pelaajasiirtokauden alkuun mennessä.

<< paluu sivun alkuun

Ohjeet

Ohjemateriaalia Palvelusivuston käytöstä on tulossa huhtikuun aikana. Tulospalvelun ohjemateriaali valmistuu asteittain kevään ja kesän aikana.

Kirjautuminen:

Seurakäyttäjän ohjeet:

<< paluu sivun alkuun

Infotilaisuudet ja koulutukset

Kausi-infot

Salibandyliiton järjestelmäasiantuntija on mukana kaikissa alueiden kausi-infoissa kertomassa viimeisimmät TorneoPal -kuulumiset. Kausi-infojen aikataulut löytyvät SuomiSportin tapahtumahausta, hakusanalla ”kausi-info”.

Tiistai 04.04.2023 – Seurojen pääkäyttäjäkoulutus (pidetty)

Ohjelma: Uuden TorneoPal järjestelmän esittely (uusi Palvelusivusto, tilastointi ja tulospalvelu). Tietoa uusitusta kirjautumisesta ja käyttäjätunnuksista. Jäsenetu.

<< paluu sivun alkuun

Kysymyksiä ja vastauksia

Aikatauluista

 • Uusi TorneoPalin alustalla toimiva palvelusivusto otetaan käyttöön kun sarjailmoittautumiset kaudelle 2023-24 alkavat (25.4.). Toimitamme kirjautumisohjeet kaikille jäsenseurojemme pääkäyttäjille viikolla 16, mutta kuitenkin viimeistään ennen sarjaan ilmoittautumisten alkamista.

 • Uudistettu tulospalvelu puolestaan otetaan käyttöön 1.5.2023 alkaen. Uuden kauden sarjaohjelmia julkaistaan samassa aikataulussa kuten ennenkin.

 • Seura- ja joukkuetunnukset (ns. SuomiSport kirjautuminen) pyritään aktivoimaan viikon 16 lopussa, mutta kuitenkin viimeistään ennen sarjaan ilmoittautumisten alkua. Toimitsijoiden tunnukset aktivoituvat vastuuturnausten aikataulujen mukaan.

 • On totta, että joudumme porrastamaan sarjaan ilmoittamista pääsarjoista alaspäin, pienten junioreiden sarjat viimeisinä. Tämä johtuu siitä, että käytössä on kaudesta 2023-24 alkaen uusi järjestelmä, TorneoPal Palvelusivusto. Ilmoittautumisten porrastamisella haluammekin varmistaa, että uusi järjestelmä toimii kuten pitää. Mahdollisia virheitä on helpompi paikantaa ja korjata kun määrät ovat vielä pieniä.

  Toinen porrastamiseen johtanut asia on se, että tietyt sarjat ja sarjatasot muuttuvat edellisestä kaudesta. Sarjavastaavat saavat aikaa varmistaa, mitä sarjoja pitää aktivoida ja mille sarjoille ei alueella ole kysyntää.

  Pahoittelemme mikäli porrastus vaikeuttaa seuran asioiden hoitamista.

Käyttäjätunnukset ja kirjautuminen

 • Jokaisella Salibandyliiton jäsenseuralla on yksi pääkäyttäjä. Hän voi lisätä haluamansa määrän alikäyttäjiä, sekä seuralle että sen joukkueille. Satunnaisille toimijoille, kuten vaikkapa vastuuturnauksen toimitsijat, voidaan tarvittaessa avata turnauskohtaisia tunnuksia.

  Olemme julkaisseet ohjevideon kirjautumisesta.

 • Toimitsijoilta ei edellytetä sportti-id kirjautumista. Toimitsijat käyttävät joukkuekohtaisia, ottelukohtaisia tai turnauskohtaisia kirjautumiskoodeja. Seura- ja joukkuekäyttäjä näkee turnauskohtaiset tunnukset Palvelusivustolla ja voivat toimittaa ne sieltä eteenpäin turnauksen toimitsijoille.

  Myös seura- ja joukkuekirjautumisilla pääsee tilastoimaan otteluita.

  Kaikki kirjautumiset ovat salattuja ja salasanat hash-koodattuja.

 • Olemme julkaisseet kirjautumisesta ohjevideon.

  Uudella Palvelusivustolla ei siis ole erillisiä käyttäjätunnuksia, vaan palvelun käyttöoikeus määritetään seurakohtaisesti yhdelle vastuuhenkilölle. Hänestä käytetään nimeä ”Seuran pääkäyttäjä”.

  Seuran pääkäyttäjä kirjautuu uudelle Palvelusivustolle SuomiSport-napilla. Palvelusivustolla ei siis tarvita erillisiä käyttäjätunnuksia, koska kirjautuminen voidaan hoitaa kertakäyttösalasanalla tai käyttäjän itse SuomiSportissa määrittelemällä organisaatiotunnuksella.

  Seuran pääkäyttäjä voi itsenäisesti avata alikäyttäjätunnuksia joukkueiden vastuuhenkilöille. Tarvittaessa joukkuekäyttäjälle voidaan antaa myös oikeus seuran toimintoihin. Myös alikäyttäjät (joukkuekäyttäjät) kirjautuvat SuomiSport-napin kautta.

Tilastointi ja tulospalvelu

 • Kyllä* Toimitsijatehtävien perusperiaate ei tule muuttumaan. Ainoastaan järjestelmä muuttuu. Edelleen siis pidetään sähköistä ottelupöytäkirjaa. Mikäli edelliseen järjestelmään pohjautuneen toimitsijakortin suorittanut henkilö haluaa tehdä toimitsijakoulutuksen uudelleen, uuden järjestelmän muutoksilla, se voidaan hänelle tarjota ilmaiseksi. Yhteys asiakaspalveluun.

  *Huom! Pääsarjoissa sarjajärjestäjä voi edellyttää uuden, TorneoPaliin pohjautuvan toimitsijakurssin suorittamista.

  Lisäksi tähän liittyen on kysytty milloin toimitsijakoulutuksen materiaalit päivitetään vastaamaan TorneoPalin järjestelmää. Vastaus on, että muutostyöt tehdään kesällä ja uusittu toimitsijamateriaali on käytössä ennen kauden 2023-24 alkua.

 • Kyllä siirretään.

 • Fliigan tulospalvelu siirtyy myös käyttämään TorneoPal alustaa ja se toteutetaan edelliskausien tapaan omana palvelunaan, eli miesten ja naisten liigoilla on oma tulospalvelunsa. Tarkemmasta tiedottamisesta vastaa Fliiga.com

 • Tilastoinnin (sähköisen pöytäkirjan) harjoittelua varten on tulossa demo. Lisäksi julkaisemme paljon erilaista ohjemateriaalia toimitsijoiden käyttöön.

 • Vanha tulospalvelumme on toteutettu ns. rajapinnoilla, eli tilastolähteestä on haettu dataa ja esitetty se liiton omassa tulospalvelussa. Tämä on aiheuttanut useita pullonkauloja ja pahimmillaan palvelu on ruuhkautunut ja lopulta kaatunut.

  Uudessa tulospalvelussa tukkoisat välivaiheet poistetaan eli tulospalvelun dataa esitetään siellä missä sitä tuotetaankin. Palvelimia hallinnoi suoraan järjestelmän omistaja ja kovien kävijäpiikkien kohdalla lisää tehoa saadaan lisättyä nopeammin.

 • Tilastoinnin ohjeita julkaistaan tällä sivustolla lähempänä kauden 2023-24 sarjapelien alkua. Luvassa on perinteistä tekstiohjetta ja videomateriaalia.

  Toimitsijakurssien materiaali päivitetään vastaamaan uutta järjestelmää loppukesästä.

  On myös toivottu, että liitto järjestäisi ”tilastointiklinikan” eli etätilaisuuden, jossa voisi esittää kysymyksiä tilastoinnista. Tällainen tilaisuus pyritään järjestämään ennen sarjapelien alkua (elokuun lopulla). Seuratkaa tämän sivun koulutukset -osiota.

  Ohjemateriaalia on toivottu myös ruotsiksi tai englanniksi Pyrimme toteuttamaan tämänkin toiveen.

Rajapinnat

 • Salibandylle on tulossa vastaava api / rajapinta seurojen ja joukkueiden käyttöön kuin Palloliitolla: https://tuki.palloliitto.fi/fi/support/solutions/articles/103000036813-tason-rajapinta

  Palvelu avataan kun kausi 2022-23 on päättynyt ja tilastodata on saatu siirrettyä uuteen järjestelmään, eli viimeistään toukokuun alussa. Tästä tiedotamme seuroja ja muita yhteistyötahoja vielä erikseen. Ohjeet julkaistaan myöhemmin tällä sivulla.

  Vanha api (+ mediarajapinta) pitäisi toimia toukokuun loppuun asti.

 • Kyllä on. Kontaktoimme vanhaa mediarajapintaa käyttäneet yhteistyökumppanimme kauden vaihtuessa ja heille avataan pääsy uuteen mediarajapintaan.

  Uudet tunnukset mediarajapintaan avataan aina tapauskohtaisesti. Tiedustelut: viestinta@salibandy.fi tai Salibandyliiton viestintäjohtaja Jussi Ojala, p. 040-7774831 / jussi.ojala@salibandy.fi

Muut kysymykset

 • Tarkoitus on tehdä erilaisia sähköpostimuistutuksia esim. joukkueiden lähestyvistä vastuuturnauksista ja niiden tilastointitunnuksista. Myös otteluohjelmien muutoksista voidaan muistuttaa joukkueiden yhteyshenkilöitä. Toiminnot eivät ole tällä hetkellä työlistan kärkipäässä mutta valmistuvat kauden 2023-24 alkuun.

 • Säilyy. Jokaisella Salibandyliiton jäsenseuralla on vastakin oikeus käyttää TorneoPal turnaushallintaa omissa harjoitusturnauksissaan, tms. Lisätietoja: asiakaspalvelu@salibandy.fi

 • Jatkamme termin Palvelusivusto käyttämistä edelleen, vaikka alusta vaihtuu uudeksi. Palvelusivusto on siis se paikka, jossa Salibandyliitto hallinnoi sarjatoimintaansa ja jäsenseurat pyörittävät salibandyyn liittyviä asioitaan, kuten vaikkapa edustusoikeuksia.

  Uuden Palvelusivuston löytää jatkossa osoitteesta: palvelusivusto.salibandy.fi

  Jatkamme myös termin tulospalvelu käyttämistä. Uusi, TorneoPal alustalta toimiva tulospalvelu löytyy jatkossa osoitteesta: tulospalvelu.salibandy.fi

 • Eivät. Jatkamme edelleen erotuomariasioissa Sbet-palvelun käyttämistä. Poikkeuksena tästä on erotuomareiden otteluraportit, jotka tehdään uudella Palvelusivustolla (erotuomarit kuitenkin kirjautuvat tähän Sbet-palvelun kautta).

  Sbet-palvelussa muodostuvat erotuomaripalkkiolaskut voidaan myös tuoda uudelle Palvelusivustolle, eli kaikki seuran sarjatoimintaan liittyvät laskut löytyvät jatkossa yhdestä paikasta.

 • Hyvin moneen asiaan on tulossa parannuksia. Tässä niistä muutama: Seuran arkisten asioiden hallinnointi helpottuu ja monipuolistuu kun otamme käyttöön entistä enemmän sähköisiä työkaluja. Palveluun kirjautumisessa ei tarvitse muistella useita eri salasanoja, vaan palveluun oikeutetut käyttäjät tunnistetaan Suomisport palvelussa. Satunnaistoimijoille, kuten vaikkapa toimitsijat, voidaan luoda kertakäyttötunnuksia, jne. Tilastoinnissa ei enää tarvitse asennella javaa ja tilastointi onnistuu siten myös hieman vanhemmilla koneilla, tai miksei vaikkapa tabletilla tai hätätilassa kännykällä. Ulospäin pystytään näyttämään monipuolisempaa tilastodataa ja seuroille voidaan avata personoituja tilastorajapintoja.

 • Ei. Pelipassien myyntikanavana säilyy Suomisport palvelu. Pelipassien tiedot siirtyvät reaaliajassa sarjahallintaan, kuten vanhassakin järjestelmässä.

 • Sähköinen laskutus on huomioitu sarjamaksuissa siten, että seuralle muodostuu ilmoittautumisten takarajojen yhteydessä koontilasku. Laskut löytyvät Palvelusivustolta. Lisäksi ne seurat, jotka ovat ilmoittaneet e-laskutuksen tietonsa, tulevat saamaan sähköiset laskut Netvisor -järjestelmän kautta, samaan tapaan kuin esim. erotuomarilaskuissa on toimittu.

  Sarjamaksujen koontilaskulta voi löytyä siis yhden tai useamman sarjatoimintaan ilmoitetun joukkueen sarjamaksun erä. Koontilasku helpottaa etenkin suuria seuroja, joilla on on paljon joukkueita.

 • Tällä edulla tarkoitetaan sitä, että Salibandyliiton jäsenseura saa jäsenseuran etuna käyttöönsä TorneoPal sarjanhallinta, tilastointi – ja tulospalvelujärjestelmän, täysin ilmaiseksi. Käyttökohteina seuran pyörittämät harjoitusturnaukset, hallisarjat, yms.

  Tilaus onnistuu helpoiten tältä sivulta tai olemalla yhteydessä liiton asiakaspalveluun.