Vastuullisuusrahasto salibandyyn – ”Pienikin tuki on korvaamaton apu”

Salibandyn Tuki -säätiö on perustanut pelaajien vastuullisuusrahaston. Rahaston tarkoituksena on salibandyä harrastavan urheilijan tukeminen.

Tarkoituksen toteuttamiseksi rahasto myöntää tukea salibandyä harrastaville urheilijoille heidän uransa aikana ja/tai heidän uransa jo päätyttyä. Tuki voidaan jakaa kerralla tai useammassa erässä.

– Toivottavasti rahastoon saadaan kartutettua varoja, jotta salibandyn pelaajia voidaan tukea yllättävien tilanteiden tai kriisien kohdatessa. Rahastossa täytyy luonnollisesti olla varoja, ennen kuin avustuksia urheilijoille voidaan myöntää. Vetoankin ihmisten haluun auttaa.  Varoja rahastoon voivat lahjoittaa niin yksityishenkilöt kuin yritykset ja yhteisöt, toteaa säätiön puheenjohtaja Marjo Liljelund.

Rahaston varoja voidaan kartuttaa testamenteilla ja kohdennetuilla lahjoituksilla, jos ne tukevat rahaston tarkoitusta.

­­­­­­­­­– Kenenkään ei toivoisi jäävän pulaan ja yksin tilanteessa, jossa esimerkiksi peliura loppuu yllättäen. Kaikenlainen tuki, pienikin, voi olla yksilön kannalta korvaamaton ratkaiseva apu, kannustaa säätiön asiamies Jari Kinnunen.

Rahaston avustusten jakamisesta päättää Salibandyn Tuki -säätiön hallitus erillistä perusteltua hakemusta vastaan.

Haluatko lahjoittaa vastuullisuusrahastoon?

Lisätietoja säätiön sivuilta tai säätiön asiamieheltä:

Jari Kinnunen
Yhteiskuntasuhdejohtaja
Sidosryhmä-, yhteiskunta- ja järjestösuhteet. Taloushallinto ja -raportointi, edunvalvonta ja suhdetoiminta, Respect-toiminta.

Katso vastuullisuusrahaston esittelyvideot

Kuvituskuva: Esa Jokinen

Jaa artikkeli