Työpaikkasalibandyn Suomen mestaruudet ratkottu – tässä voittajat

Alun perin toukokuussa järjestettäväksi kaavailtu turnaus vietiin läpi lauantaina 5.9. Helsingissä.

Kuten niin moneen asiaan, koronapandemia siirsi myös työpaikkojen SM-turnauksen alkuperäiseltä paikaltaan toukokuulta syyskuun alkuun.

Yhtä kaikki, mestaruudet ratkottiin kolmessa sarjassa (harraste-, hupi- ja sekasarja) lauantaina 5. syyskuuta ja titteleistä oli kilvoittelemassa 37 joukkuetta.

Työpaikkasalibandyn SM-turnauksen järjestelyistä vastasi Arena Center Oy yhdessä Salibandyliiton kanssa.

Mestarit sarjoittain

Miehet Harraste: Nordea

Harrastesarja on tarkoitettu yrityksen työntekijöille, jotka edustavat korkeintaan miesten 4. divisioonaa Salibandyliiton sarjatoiminnassa. A- tai B-poikien SM-sarjan pelaajat eivät saa osallistua harrastesarjaan. Harrastesarjassa on mahdollista peluuttaa yhteensä kahta kiintiöpelaajaa, jotka edustavat korkeintaan 2. divisioonaa Salibandyliiton sarjatoiminnassa. Myös naiset voivat osallistua harrastesarjaan.

Miehet Hupi: Kesko Pakaste

Hupisarja on tarkoitettu yrityksen työntekijöille, jotka edustavat korkeintaan miesten 5. divisioonaa Salibandyliiton sarjatoiminnassa. A- tai B-poikien SM-sarjan pelaajat eivät saa osallistua hupisarjaan. Hupisarjassa on mahdollista peluuttaa yhteensä kahta kiintiöpelaajaa, jotka edustavat korkeintaan 4. divisioonaa Salibandyliiton sarjatoiminnassa. Myös naiset voivat osallistua hupisarjaan.

Sekasarja: Sector Alarm

Sekasarja on tarkoitettu yrityksen työntekijöille, jotka edustavat korkeintaan miesten 4. divisioonaa Salibandyliiton sarjatoiminnassa. F-liigassa ja sitä alemmilla tasoilla pelaavat naispelaajat saavat osallistua sekasarjaan. A- tai B-poikien SM-sarjan pelaajat eivät saa osallistua sekasarjaan. Sekasarjassa on mahdollista peluuttaa yhteensä kahta kiintiöpelaajaa, jotka edustavat korkeintaan miesten 2. divisioonaa Salibandyliiton sarjatoiminnassa. Sekasarjassa tulee samaan aikaan kentällä olla molemman sukupuolen edustajia.

Kuvat: Arena Center

Jaa artikkeli