Työpaikkasalibandyn SM-kisoissa rikotaan ennätyksiä - vielä ehtii mukaan

Arena Center ja Salibandyliitto järjestävät yhteistyössä vuosittaiset työpaikkasalibandyn SM-kisat Helsingissä lauantaina 4.5. Tämän kevään turnaus on jo nyt kerännyt huippusuosion ja kaikkien aikojen joukkue-ennätys tullaan suurella todennäköisyydellä rikkomaan.

Tänä keväänä Suomen mestaruuksista taistellaan kahdeksannen kerran. Työpaikat kisaavat SM-mitaleista miesten kilpa-, harraste- ja hupi -sarjoissa, naisten sarjassa, sekasarjassa sekä tyky-sarjassa. Yksipäiväisessä turnauksessa ottelut ovat lyhyitä, kestoltaan 2 x 10 minuuttia ja niitä kertyy päivän aikana jokaiselle joukkueelle vähintään neljä.

– Saimme viime kevään kisojen palautekyselyssä todella hyviä vinkkejä tapahtuman kehittämiseksi entistä paremmaksi ja kannustavammaksi osallistua pienemmälläkin työporukalla, kertoo Arena Centerin viestintä- ja tapahtumapäällikkö Jyrki Paajanen.

– Otteluiden peliaikaa lyhennettiin, mutta pelejä tulee vastaavasti enemmän. Kaikki joukkueet etenevät alkulohkojen jälkeen jatkopeleihin, joten jokaisella pelillä on merkitystä.

Viime keväänä työpaikkasalibandyn SM-kisoissa pelasi 56 joukkuetta. Tähän mennessä kevään turnaukseen on ilmoittautunut jo 78 joukkuetta. Kaikkien aikojen ennätys kisoissa on vuodelta 2019, jolloin työpaikkojen mestaruuksista kisasi 82 joukkuetta.

Ilmoittautumisaika kisoihin päättyy 17.4., joten edessä saattaa hyvinkin olla joukkuemäärältään kaikkien aikojen tapahtuma.

Lue lisää työpaikkasalibandyn SM-kisoista: www.tyopaikkasalibandysm.fi

Onko sinun työpaikkasi Suomen mestari vuosimallia 2024?

Jaa artikkeli