Tupla+ Katusählyä pelataan lauantaina Rautatientorilla

Seinäjoen ja Pietarsaaren tuplaviikonlopun pelit sujuivat vauhdikkaissa merkeissä. Molemmilla paikkakunnilla finaaliin tiensä raivasi useat joukkueet. Seuraavaksi Tupla+ Katusähly-kiertue nähdään lauantaina Helsingissä ja tapahtumapaikkana toimii upea Rautatientori.

Seinäjoen ja Pietarsaaren pelit saatiin viime viikonloppuna pelattua onnistuneesti. Seinäjoella Tupla+ Katusählyä pelattiin viidessä sarjassa, kun joukkueita löytyi kaikkiin muihin sarjoihin paitsi tyttöjen sarjaan (U16). Pietarsaaressa puolestaan voittajat ratkaistiin neljässä sarjassa: tytöissä, pojissa, naisissa ja miehissä.

Molemmilla paikkakunnilla pelit olivat äärimmäisen tiukkoja ja tuomarit saivat seurata pelejä silmät tarkkana, että rikkeet saatiin puhallettua pois. Pelin tiimellyksessä tunteet vaihtelivat laidasta laitaan, kun nopeatempoisessa pelissä ehti sattua ja tapahtua. Kiitokset vielä paikkakuntien ahkerille toimitsijoille ja onnittelut voittajille!

Seuraavaksi kiertue pysähtyy lauantaina Helsingin Rautatientorilla, joka tapahtuma-alueena ei jätä ketään kylmäksi. Rautatientori sijaitsee aivan keskustan ytimessä ja sinne on loisto yhteydet julkisilla kulkuvälineillä. Autolla peleihin saapuessa kannattaa varautua, että joutuu etsimään autopaikkaa tien varsista tai läheisistä parkkihalleista.

Tupla+ Katusählyn pelit alkavat klo 10 ja alkusarjan pelit jatkuvat aina klo 15.40 asti. Alla tarkempi otteluohjelma (miesten sarja).

Kello Koti Vieras
10:00 Allianssi Huolella
10:20 FBC-KY Team Moti
10:40 Lettukestit Maalarit
11:00 Huolella FBC-KY
11:20 Team Moti Allianssi
11:40 Lettukestit Huolella
12:00 Maalarit FBC-KY
12:20 Allianssi Lettukestit
12:40 Huolella Maalarit
13:00 Team Moti Lettukestit
13:20 FBC-KY Allianssi
13:40 Maalarit Team Moti
14:40 FBC-KY Lettukestit
15:00 Huolella Team Moti
15:20 Allianssi Maalarit
16:00 Välierä 1 vs 4
16:20 Välierä 2 vs 3
17:00 Pronssiottelu
17:20 Finaali

Rautatientorilla on käynnissä samaan aikaan myös SunSäbä-kiertue, joten tekemistä torilla riittää kaiken ikäisille. Tervetuloa mukaan katsomaan ja kannustamaan, kun miehet ottavat toisistaan mittaa.

Ensi viikolla Tupla+ Katusählyä pelataan lauantaina sekä Sastamalassa, että Lappeenrannassa. Ilmoittautuminen tapahtumiin on auki ja löydät ilmoittautumisohjeet täältä.

Jaa artikkeli