M-Team

Katso maalikooste: M-Teamille niukka voitto Palokassa - kaksi pelaajaa rikkoi sadan pisteen rajan

M-Teamin runkosarja jatkui viikonloppuna O2-Jyväskylän vieraana. Palokassa nähtiin intensiivinen ja kovatempoinen kamppailu, joka päättyi M-Teamin voittoon lukemin 4-5. Näin Tiimi jatkaa sarjataulukon kärkipaikalla, viiden pisteen turvin Limingan Niittomiehiin nähden.

Kaksi M-Team -pelaajaa saavutti ottelussa kunnioitettavan sadan divaripisteen merkkipaalun, kun Anssi Tikkanen ja Mikko Levänen merkkauttivat peräjälkeen itselleen tehopisteen.

Ottelun jälkeen taiturit kertoivat ajatuksiaan pääsarjatasolla pelaamiseen liittyen. Vastauksista nousi selkeästi esiin joukkueen ja yhteisöllisyyden tärkeys. Merkityksellisimpiä asioita ei tarvinnut kauan miettiä:

– Hienointa on ehdottomasti joukkueen kanssa yhdessä vietetyt hetket. Niin hyvät kuin huonotkin kokemukset kehittävät ja kasvattavat joukkuetta yhtenäisemmäksi, luonnehti Anssi Tikkanen.

– Joukkuekaverit. Yhdessä on kiva paiskia hommia. Kentällä ja sen ulkopuolella pidetään yhtä ja tullaan tosi hyvin toimeen, Mikko Levänen jatkoi.

Pääsarjatason pelaajana kehittymisen edellytyksenä molemmat nostivat esiin olosuhteiden ja seuran toimivien taustojen merkityksen.

– M-Team tarjoaa kyllä hienot olosuhteet pelata pääsarjatasolla: on erinomaiset fasiliteetit loistosijainnilla ja ylivoimaisen hyvä joukkueenjohto, joilla se antaa pelaajille ja joukkueelle menestyksen mahdollisuudet. Pelaajien toiveita kysytään ja kuunnellaan. Toimintaa kehitetään pelaajien palautteita hyödyntämällä vuosi vuodelta eteenpäin, summasi Anssi Tikkanen.

– Asiat vain toimivat. Pelaajana ei tarvitse keskittyä muuhun kuin olennaiseen, lisäsi Levänen.

Runkosarjassa M-Teamilla on vielä kuusi ottelua edessään. Tiimi pelaa seuraavaksi kaksi paikallisottelua – vastassa ovat Tiikerit ja ÅIF. Runkosarjan päätökseen Rusalle saapuu vieraaksi rakas vihollinen SaiPa.

Jaa artikkeli