Tupla+ Katusähly-kiertueen aurinkoinen kesä jatkuu

Tupla+ Katusähly-kiertueen kesä on edennyt vauhdikkaasti. Finaalipaikoista on pelattu tähän mennessä kahdeksalla paikkakunnalla ja enää jäljellä on kolme tapahtumaa! Vantaan 4.9. finaaliin on vielä mahdollista päästä mukaan Kirkkonummen, Pöytyän ja Porvoon osaturnauksista.

Tupla+ Katusähly-kesäkiertue alkoi jo 12.6. Jyväskylästä ja sen jälkeen kiertueella on päässyt pelaamaan seitsemällä eri paikkakunnalla. Säät ovat suosineet kiertuetta, sillä kaikki turnaukset on pelattu lähestulkoon täydessä auringon paisteessa. Tapahtumissa on ollut hyvä tunnelma ja kukaan ei ole antanut omissa otteluissaan mitään ilmaiseksi. Erityisesti Helsingissä miesten finaali oli äärimmäisen tasainen ja tilanteita kehittyi molempiin suuntiin.

Seinäjoen tapahtumassa kysyimme Instagram tilillämme, että mikä on parasta katusählyssä. Vastauksia tuli laidasta laitaan, mutta niissä korostui oma joukkue ja sen hyvä yhteishenki, ulkona pelaaminen, tiukat väännöt ja alustasta tulevat erikoiset kimmokkeet. Mikäli haluat lähteä vielä tälle kesälle nauttimaan ulkona pelaamisesta niin ilmoittaudu mukaan viimeisille paikkakunnille täältä.

 

Useat joukkueet ovatkin jo lunastaneet paikkansa 4.9. käytävään finaaliin Vantaalle. Sarjoista erityisesti miehissä on riittänyt vilskettä, sillä voittaja on löytynyt jokaiselta paikkakunnalta! Kaikkiin sarjoihin on kuitenkin paikkoja jäljellä ja niistä taistellaan neljässä viimeisessä turnauksessa. Vantaalla finaalit käydään osana Suomi-Ruotsi maaottelupäivää, joten puuhaa riittää koko päiväksi myös kannustajille.

Tulevalta viikonlopulta valitettavasti molemmat Vaasan ja Kuopion tapahtumat on jouduttu perumaan. Jos olit menossa niihin niin muista, että voit vielä ilmoittautua jäljellä oleviin tapahtumiin mukaan.

Edit: Tekstiä muokattu. Myös Vaasan Tupla+ Katusähly on jouduttu perumaan.

Myös toinen kesäkiertueemme SunSäbän tapahtumien vauhti kiihtyy, sillä lauantaina kiertue nähdään Seinäjoella ja heti maanantaina jo Rovaniemellä. SunSäbän loppukesän paikkakunnat näet täältä ja voit tulla mukaan katsomaan ja kokeilemaan MM-kumppanien oheispisteitä jokaiseen tapahtumaan.

Artikkelikuva: Tuomo Kallonen

Jaa artikkeli