Tupla+ Katusähly kiertää 11 paikkakuntaa - kesäpeleistä nautitaan Helsingistä Kokkolaan

Tupla+ Katusählyä pelataan taas kesäkuusta alkaen! Kiertue käynnistyy 12.6. Jyväskylästä ja päättyy 4.9. Vantaalla pelattavaan lopputurnaukseen miesten Suomi-Ruotsi-maaottelun yhteydessä.

– Katusähly säilyy harrastajien suosiossa kesästä toiseen. Ulkonapelaaminen on noussut uuteen arvostukseen viimeisen vuoden aikana, ja Katusähly on yksi parhaista esimerkeistä, miten sählyä ja salibandya voidaan pelata ympäri vuoden, kertoo pelaamisen kehittäjä Tiina Koivisto.

Tupla+ Katusählyn osaturnaukset järjestetään paikkakunnittain seurojen toimesta. Jokaisesta turnauksesta sarjojen voittajat lunastavat paikkansa syyskuun lopputurnaukseen Vantaalla. Sarjat, joissa mestaruudet ovat jaossa, ovat: miehet, naiset, sekasarja, firmasarja sekä alle 16-vuotiaat tytöt ja pojat.

– Katusählyn lopputurnaus on osa valtakunnallista salibandyn Pihapeliviikkoa, johon pelaamisen kesäkausi huipentuu syyskuun maaotteluiden yhteydessä. Tavoitteena on, että tänä kesänä salibandyn harrastajia liikkuu ulkopelaamisen parissa enemmän kuin koskaan aiemmin, kertoo Koivisto.

Tupla+ Katusählyn kiertuepaikkakunnat


12.6. Jyväskylä
10.7. Kokkola
17.7. Seinäjoki
18.7. Pietarsaari
24.7. Helsinki
7.8. Turku
8.8. Salo
14.8. Vaasa
22.8. Pöytyä
28.8. Porvoo
4.9. Lopputurnaus Vantaa

Ilmoittautuminen turnauksiin tapahtuu tapahtumajärjestäjien kautta ja ne päivitetään Katusählyn sivuille. 

Katusählyn omatoimiturnauksia voi edelleen hakea järjestettäväksi kesän aikana. 

Jaa artikkeli