TikTok kohtaa YouTuben hyväntekeväisyysottelussa huhtikuussa - Osta liput tapahtumaan nyt!

Tiktokkaajien ja YouTubettajien välinen taisto nähdään tänäkin vuonna Hämeenlinnassa. TikTube II The Payback hyväntekeväisyysottelu järjestetään huhtikuun lopussa ja liput tapahtumaan on nyt saatavilla.

Hyväntekeväisyysottelu järjestetään lauantaina 29.4. Hämeenlinnan Loimua Areenalla yhteistyössä salibandyjoukkue Steelersin kanssa. Tapahtuma on suunnattu koko perheelle ja sen kaikki tuotot tullaan lahjoittamaan hyväntekeväisyyteen. Viime vuonna turnausvoiton vei YouTube ja tapahtuma keräsi yhteensä yli 16 000 euroa lasten ja nuorten liikunnan hyväksi.

Hyväntekeväisyysotteluun kokoontuvat kamppailemaan kaikki TikTok- ja YouTube -vaikuttajien kirkkaimmat tähdet. Joukkueiden kapteeneina toimivat Räpfaija (TikTok) ja Siniverkkarimies (YouTube), jotka ovat kasanneet joukkueensa alan vaikuttajista. Joukkueiden pelaajia julkistetaan joka keskiviikko joukkueiden kapteeneiden sosiaalisen median kanavilla.

VIP-reissu yhdelle juniorijoukkueelle

Miltä kuulostaisi voittaa VIP-matka TikTube II The Payback hyväntekeväisyysotteluun? Matka sisältää liput parhailta paikoilta 20 junioripelaajalle ja neljälle huoltajalle sekä tapaamisen joukkueiden TikTok- ja YouTube-tähtien kanssa. VIP-matkan arvontaan voi osallistua seuraavasti:

-Tee video, jossa kerrot miksi juuri teidän joukkueen tulisi voittaa VIP-matka
-Videossa tulee olla mainittuna, että: TikTube II The Payback -tapahtuma järjestetään Hämeenlinnassa Loimua Areenalla launtaina 29.4 ja liput myy Tiketti
-Osallistumisaikaa on 9.3. saakka
-Osallistuminen Tiktokkiin tai Instagramiin käyttämällä hästägiä #TikTube2

Ottelun tuotto lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen

TikTube II The Payback -ottelu tuotto lahjoitetaan lasten ja nuorten liikuntaan niin harrastamisen mahdollistamiseksi kun avustuksina vähävaraisille perheille. Viime vuonna tapahtuma keräsi yhteensä yli 1500 katsojaa ja yli 16 000 euroa hyväntekeväisyyteen.

-Tänä vuonna tavoitteena on tuplata tuo summa. Viime vuotisesta onnistumisesta on kiittäminen tapahtumaan osallistuneita pelaajia, juontajia, selostajia sekä muita vapaaehtoisia, sillä kaikki pohjautuu vapaaehtoisuuteen ja hyvään tahtoon auttaa tärkeän asian tiimoilta. Samalla isolla sydämellä mennään myös tänä vuonna, summaa Steelersin hallituksen puheenjohtaja Arto Hiltunen tapahtuman ydinajatusta.

Lipunmyynti

Lipunmyynti on nyt alkanut ja liput myy Tiketti. Lippuvaihtoehtoja on päivälipuista perhelippuihin. Ottelun kotisohvalle välittää suorana tuttuun tapaan SalibandyTV. SalibandyTV:seen pääset täältä.

Lisätiedot tapahtumasta:

Arto Hiltunen / Steelers

040 507 2826

hallitus@steelers-salibandy.fi

Jaa artikkeli