SunSäbä valtaa Helsingin Rautatientorin

SunSäbä-kesäkiertue starttasi viikonloppuna Pietarsaaresta, jossa yleisö saapui katsomaan Jeppis FBC – Blue Fox peliä innokkaasti. Kiertue jatkaa nyt kulkuaan ja saapuu lauantaina Helsinkiin. Rautatientorilla riittää ohjelmaa koko päiväksi, sillä tapahtuma starttaa klo 9.30 ja päättyy klo 18.

SunSäbän multisport-alustan valtaa ensimmäisenä turnaus, jossa mitellään Rautatientorin herruudesta kahdessa sarjassa. Molemmissa sarjoissa on kolme joukkuetta, jotka koostuvat M-Teamin ja lähialueen joukkueiden junioreista. Turnaus alkaa klo 9.30, välierät pelataan klo 14.30 alkaen ja finaalit pelataan klo 16.45 alkaen.

SunSäbä kentällä nähdään myös Stadiumin Säbätaituruudesta kilpailevia junioreita klo 12.30 ja 15.45. Juniorit taistelevat paremmuudestaan neljässä eri lajissa: Tykkivedossa, Nappisyötössä, Napakympissä ja Kentän Valtiaassa. Näiden lisäksi klo 14 M-Teamin miehet pelaavat näytösottelun multisport-alustalla ja klo 15.30 kentän valtaa sähköpyörätuolisalibandyn esittely. Nyt kannattaa napata läheiset kainaloon ja tulla katsomaan ohjelmaa, vaikka koko päiväksi!

 

SunSäbän multisport-alustan lisäksi oheispisteillä riittää toimintaa koko päiväksi. SM-osaturnauksia pelataan jälleen Stadiumin Säbätaiturissa, Carunan Säbäfortunassa ja Ideaparkin Ringissä. Osallistuaksesi Ideapark Ringin SM-osaturnaukseen sinun tulee vain ilmestyä paikan päälle ja ilmoittautua mukaan! Haasta kaverisi rinkiin ja pelatkaa kahden minuutin vauhdikas taistelu.

Rautatientorille tulee myös Fais myymään fanituotteita ja Fisherman’s Friends tarjoaa pastilleja tapahtumaväelle. Pohjola Vakuutuksen, Tupla+ tutkan, Slapshooterin ja Oxdogin pisteillä pääset testaamaan omia taitojasi radalla sekä vetosi tarkkuutta ja laukauksesi kovuutta. Lisäksi MM-yhteistyökumppani Helsingin Kaupunki on myös paikalla esittelemässä toimintaansa.

Tapahtuma-tunnelmaa paikan päällä luo juontaja Gabriel Airaksinen, joka on aina siellä missä tapahtuu. Tule mukaan Rautatientorille lauantaina ja pääset osallistumaan mahtavalle kesäkiertueellemme. Torilla voit haastaa niin itsesi kuin myös kaverisikin erilaisiin taistoihin, maistella yhteistyökumppaneiden tarjoamia herkkuja ja mikä parasta: voit pelata salibandya ulkona!

SunSäbän lisäksi torilla nähdään myös toinen kesäkiertueemme Tupla+ Katusähly, jossa taistellaan jälleen Vantaan finaalipaikoista kuudessa eri sarjassa. Jos olet nopea kerkeät vielä ilmoittamaan joukkueesi huomiseen mennessä täältä. Tapahtumaan on luvattu täydellistä säätä pelejä varten, joten kokoa muutaman hengen joukkueesi ja saavu Rautatientorille viettämään rentoa ja pelaamisen täyteistä kesäpäivää.

Jaa artikkeli