SunSäbä on täällä taas! Kiertueen 2021 kesä alkaa Pietarsaaresta.

SunSäbä-kiertue starttaa tänä vuonna Pietarsaaresta ja kaiken kaikkiaan kiertue pysähtyy 15 eri paikkakunnalle ympäri Suomen. SunSäbä kiertää tänä vuonna Suomea laajemmin kuin koskaan ennen!

SunSäbä-kiertueen kesä alkaa Pietarsaaresta sunnuntaina 18.7. Lähes jokaisena kesäviikonloppuna pääsee osallistumaan SunSäbään eri puolilla Suomea. Kiertue pistäytyy tänä vuonna nimittäin Rovaniemelläkin! Kiertueelta löytyy niin uusia kuin myös vanhoja tuttuja oheispisteitä. Tapahtumissa pääsee mittaamaan omia taitojaan muun muassa Slapshooterin tarkkuuslaukauksessa ja Tupla+ tutkassa.

Tapahtumapäiviin kuuluu myös SM-osaturnauksia, sillä Stadiumin Säbätaituri, Ideaparkin Rinkipelaaminen ja Carunan Säbäfortuna kulkevat mukana jokaisella paikkakunnalla. Osaturnausten voittajat pääsevät ottamaan mittaa kunkin lajin finaalissa syksyn aikana, sillä Rinkipelaamisen finaali käydään naisten EFT-turnauksen yhteydessä Lempäälän Ideaparkissa 16.10. ja Säbätaiturin sekä Säbäfortunan finaalit pelataan joulukuun MM-kotikisojen yhteydessä.

Sunnuntaina 18.8. Pietarsaaren torilla riittää ohjelmaa, sillä tapahtuma-alueella on multisport-alusta, oheispisteitä, Tupla+ Katusählyn osaturnaus ja perinteiset Jaakon päivät. Tapahtuma-alueella on puuhailtavaa klo 10 alkaen ja päivä huipentuu Tupla+ Katusählyn finaalipeleihin iltapäivällä sekä multisport-alustan peleihin.

SunSäbä-kentällä riittää toimintaa koko päiväksi, sillä Stadiumin Säbätaiturin ensimmäinen osa käydään jo klo 10.30 alkaen ja lisäksi kentällä nähdään vauhdikkaita pelejä. Kentällä on kuitenkin myös vapaata aikaa, joten kaikki innokkaat pääsevät kokeilemaan pelaamista alustalla. Tule mukaan ja osallistu vapaasti oheispisteiden toimintaan ja SM-osaturnauksiin! Tarkemman aikataulun löydät täältä.

Sunnuntaille et tarvitse siis muita suunnitelmia, sillä torilla riittää tekemistä. Nappaa läheisesi kainaloon ja tule mukaan Pietarsaaren torille!

Jaa artikkeli