SunSäbä-kiertueen vauhti kiihtyy

SunSäbä-kiertue on nähty nyt neljällä paikkakunnalla ja vielä on kymmenen tapahtumaa jäljellä! Kesäkiertueen vauhti kiihtyy, sillä koulujen alkaessa kiertue liikuttaa yhä enemmän koululaisia keskellä viikkoa. 

SunSäbä-kesäkiertueen matka alkoi tänä vuonna Pietarsaaresta 18.7. ja viimeinen tapahtuma järjestetään 12-13.9. Järvenpäässä. Ajallisesti kiertue on siis lähes puolivälissä, mutta tapahtumien lukumäärän suhteen ei! Tähän mennessä tapahtumat ovat olleet viikonloppuisin, mutta ensi viikosta lähtien SunSäbää nähdään myös keskellä viikkoa, sillä tapahtumissa liikutetaan päivisin koululaisia.

Pietarsaaren, Helsingin, Lappeenrannan ja Salon tapahtumissa on riittänyt vilskettä, kun seurojen pelaajat ovat päässeet harjoittelemaan ja pelaamaan toisiaan vastaan multisport-alustalla ja MM-kumppaneiden oheispisteillä. Pisteillä voi mitellä paremmuudesta esimerkiksi Ideaparkin Ringissä, Carunan Säbäfortunassa ja Slapshooterin tarkkuuslaukauksessa. Slapshooterin pisteellä maalissa on pyöreitä tauluja, joihin pelaaja yrittää tähdätä ja saada taulut heilahtamaan. Artikkelikuvasta näet esimerkkiä, miten Helsingissä pelaaja yritti osua tauluihin.

Yleisöä on ollut tapahtuma päivissä mukavasti paikalla. Paikkakuntien yhdistävänä tekijänä onkin ollut keskeiset paikat, joihin SunSäbä on päässyt rakentumaan! Kaikilla paikkakunnilla tapahtuma on rakennettu tähän mennessä torille ja lisäksi Salossa erikoisuutena kiertue nähtiin katolla. Lisäksi seurojen järjestämät mielenkiintoiset tapahtumat multisport-alustalla ovat vetäneet paikalle yleisöä.

Alta näet kiertuekalenterin, josta voit napata lähimmän paikkakunnan päivämäärät jo ylös! Täten et unohda milloin tapahtumat ovat. Alustavia ohjelmia ja aikatauluja näet täältä.

Tällä viikolla kiertue nähdään Seinäjoen Ideaparkin pihassa. Kyseessä on siis sama paikka, kuin aiemmin Seinäjoen Tupla+ Katusählyssä! Lauantai-päivänä SunSäbän löytää Ideaparkin piha-alueelta, mutta myös kauppakeskuksen keskustorilla tapahtuu, kun Seinäjoen Peliveljet viettävät samalla seurapäivää.

Ulkokaukalossa pelataan turnaus, jossa mitellään naisten, miesten ja sekajoukkueiden avoimissa sarjoissa. Pelit pelataan 4 v 4 + maalivahdit periaatteella. Turnaukseen voit ilmoittautua 11.8. mennessä osoitteeseen sini.kivisto@peliveljet.fi. Multisport-alustalla nähdään tietenkin myös jo tutuksi tullut Stadiumin Säbätaituri-kilpailu ja oheispisteet ovat auki koko päivän! Päivän aikana klo 13 julkaistaan SPV:n tulevan kauden miesten F-Liigan edustusjoukkue ja lisäksi ennennäkemätön ja merkittävä julkistus! Stay tuned niin tiedät ensimmäisenä, mitä Seinäjoella on suunniteltu.

Kiertue jatkaa Seinäjoelta suoraan Rovaniemelle, jossa Santa’s United liikuttaa seuran pelaajien lisäksi koululaisia. Maanantaina ja tiistaina koululaiset valtaavat SunSäbä-alueen klo 9-15. Alueella koululaiset pääsevät nauttimaan multisport-alustalla ulkona pelaamisesta ja kaikki kumppaneiden oheispisteet ovat heitä varten auki. Rovaniemellä on varattuna myös vapaata peliaikaa, joten kaikki Lapissa säbästä innostuneet, tulkaa paikalle pelaamaan maanantaina klo 17-18.30 ja tiistaina klo 17-19. Lisäksi iltaisin on ohjelmassa näytösotteluita ja harjoituksia. Katso tarkempi aikataulu täältä.

Ensi viikolla kiertue ei kuitenkaan jää ainoastaan Rovaniemelle vaan SunSäbä nähdään sunnuntaista alkaen SB Pro:n järjestämänä Klaukkalassa kolmena päivänä. Tapahtuman alustava ohjelma on jo selvillä, joten voit katsoa aikataulut täältä. Vauhtia ei siis tulevilta viikoilta puutu, joten pysy kuulolla ja tule mukaan tapahtumiin!

Edit: Tekstiä muokattu. Jyväskylän tapahtuma on valitettavasti jouduttu perumaan alueen korona tilanteen vuoksi.

Muistathan myös toisen kesäkiertueemme, sillä Tupla+ Katusählyssä on jäljellä enää neljä tapahtumapäivää! Katso jäljellä olevat tapahtumat täältä ja ilmoittaudu niihin mukaan.

Jaa artikkeli