SunSäbä & Katusähly lauantaina Helsingin keskustassa - "Hieno päivä tiedossa"

Salibandyliiton SunSäbä- ja Katusähly-kiertueet yhdistyvät elokuun 6. päivä Helsingissä, kun paikalliset salibandyseurat M-Team ja Hawks luotsaavat ulkona pelaamisen tapahtuman.

Tapahtumassa järjestetään Tupla+ Katusählyn osaturnaus ja SunSäbä-pelitapahtuma P12 ja P14 otteluiden merkeissä. Lisäksi luvassa on myös muita salibandyaiheisia pelipisteitä keskellä Helsinkiä. Tapahtuma on helsinkiläisseurojen M-Teamin ja SC Hawksin yhteistapahtuma. Yhteistyössä on mukana myös Helsingin kaupunki ja Suomen Salibandyliitto. Salibandyseura Hawksin toiminnanjohtaja Laura Luotola fiilistelee yhteistyöllä rakennettua tapahtumaa:

-Yhteistyön kautta saadaan myös näkyvyyttä tälle mahtavalle lajille, jonka harrastaminen sopii ihan kaikille. Odotamme innolla tapahtumaa!

M-Teamin toiminnanjohtaja Jyrki Paajanen summaa myös yhteistyötä eri toimijoiden välillä:

-Yhteistyö liiton, kaupungin ja Hawksin välillä on sujunut hyvin. Suhtaudumme M-Teamissa aina avoimesti erilaisiin yhteistyömalleihin, ja jatkaa innostuneena:

-Aurinkoa olisi sääennusteen mukaan tiedossa ja osallistuvia joukkueita yli tuplasti viime vuotiseen. Hieno päivä tiedossa!

Myös koko kesän kestänyt ja läpi Suomen kurvaillut Tupla+ Katusählykiertue jatkuu vielä ja edessä on neljä osaturnausta ennen SM-finaalihuipennusta. Kiertuekalenteri:

6.8. Helsinki M-Team ja Hawks

6.8. Kärkölä Jäppärä

13.8. Seinäjoki Nurmon Jymy

20.8. Kirkkonummi Kirkkonummi Rangers

Lue myös:

Suuri salibandyn ulkopelitapahtuma elokuussa Helsingissä

Jaa artikkeli