Seuratoiminnan kehittämistuen haku on auki – hae tukea lasten ja nuorten seuratoimintaan!

Opetus- ja kulttuuriministeriön seuratoiminnan kehittämistuen haku vuodelle 2024 on avattu.

Seuratoiminnan kehittämistuki on tarkoitettu lasten ja nuorten liikuntaharrastuksen lisäämiseen sekä monipuolisen organisoidun liikunnan kehittämiseen.

Avustusta voivat hakea liikuntaa ja/tai urheilua järjestävät paikalliset, rekisteröityneet yhdistykset. Avustus myönnetään saajalle harkinnanvaraisena erityisavustuksena.

Miten avustusta haetaan?

Seuratukea haetaan sähköisesti 1.11.2023 alkaen Suomisportin tukihakupalvelusta.

Hakemusta voi sähköisessä ympäristössä tehdä ja tallentaa hakuajan puitteissa. Sähköinen haku päättyy 30.11.2023 klo 16.15.

Hakijan tulee huomioida, ettei hakemusta pysty lähettämään määräajan umpeutumisen jälkeen. Vastuu hakemuksen saapumisesta määräaikaan mennessä on hakijalla.

Hakemisessa huomioitavaa

Hakemuksen lähettäminen edellyttää seuralta ajan tasaista yhdistysrekisteriotetta ja vahvaa sähköistä tunnistusta. Hakija täyttää Suomisportissa olevan hakulomakkeen, liittää siihen pyydetyn yhdistysrekisteriotteen ja ennen valmiin hakemuksen lähettämistä tunnistautuu sähköisesti. Tunnistautumisen voi tehdä vain seuran nimenkirjoitusoikeudellinen henkilö. Tunnistautuminen tapahtuu Nets-tunnistuspalvelussa henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Hakuaika alkaa 1.11.2023
Hakuaika päättyy 30.11.2023 klo 16.15

Avustusten myöntämisen edellytyksenä on, että eduskunta vuoden 2024 talousarviota hyväksyessään osoittaa määrärahat ko. tarkoitukseen.

Päätökset avustuksista pyritään tekemään huhtikuussa 2024.

Hakijoille ilmoitetaan päätöksestä kirjallisesti.

Lue lisää seuratukihausta opetus- ja kulttuuriministeriön sivuilta (Sisältää kattavan Q&A-osion hausta ja kriteereistä).

 

Lisätietoja Salibandyliitossa

Mervi Kilpikoski
Johtaja, alueet ja kehittäminen
Seuratoiminnan, alueellisen sarja- ja harrastetoiminnan ja niiden kehittämisen johtaminen. Elinvoimaiset salibandyseurat -strategiaohjelma, suora seuratuki (seurojen palkkaushankkeet), GDPR-vastaava.
Elina Anttonen
Kehityspäällikkö, seuratoiminta
Seuratoiminnan johtamisen tuki ja kehittäminen, suora seuratuki, Tähtiseuratoiminnan johtaminen ja kehittäminen, kouluyhteistyö.

Jaa artikkeli