Seuratuki-info ensi tiistaina - ilmoittaudu mukaan nyt

Salibandyn seuratuki-infon tavoitteena on antaa tietoa ja tukea salibandyseuroille seuratukihakuun. Tapahtuma järjestetään etänä ensi tiistaina 13.6. klo 17:00 Teamsissa.

Salibandyn seuratuki-infon tavoitteena on lisätä tietoutta ja mahdollistaa ideoiden yhteinen sparraus seurojen ja asiantuntijoiden kesken. Tänä vuonna lähes joka toiselle hakijalle myönnettiin tukea, mutta salibandyn hakijoista sen sai vain 22%. Salibandyn seuratuki-info ja ideioiden sparraus järjestetään ensi tiistaina 13.6. klo 17:00 Teamsissa.

Tilaisuus on ensisijaisesti suunnattu seuroille, jotka eivät saaneet seuratukea keväällä 2023 tai aikaisempina vuosina sekä niille, jotka suunnittelevat tuen hakemista syksyllä 2023 tai 2024. Tilaisuudessa käydään läpi menestyvän seuratukihakemuksen ominaisuuksia. Tilaisuuden yhteinen osuus kestää noin tunnin (60min.). Tämän jälkeen toinen tunti on varattu seurakohtaisille sparrauksille sekä yhteiselle keskustelulle. Ilmoittautuminen on auki tiistaihin 13.6. klo 15:00 saakka.

Mervi Kilpikoski
Johtaja, alueet ja kehittäminen (sairauslomalla, yhteydenotot tällä välin Ari Vehniäiseen)
Seuratoiminnan, alueellisen sarja- ja harrastetoiminnan ja niiden kehittämisen johtaminen. Elinvoimaiset salibandyseurat -strategiaohjelma, suora seuratuki (seurojen palkkaushankkeet), GDPR-vastaava.

Jaa artikkeli