Rekry: Pirkkalan Pirkat hakee toiminnanjohtajaa – vielä ehtii hakea

Salibandystäkin tunnettu monilajiseura Pirkkalan Pirkat hakee vakituiseen työsuhteeseen toiminnanjohtatajaa. Rekry on auki tammikuun loppuun asti, joten vielä ehtii hakea, jos on ripeä.

Pirkkojen toiminnajohtajan rekryilmoitus:

Oletko Sinä seuraava toiminnanjohtajamme?

Toiminnanjohtajana vastaat seuran toimintojen aktiivisesta kehittämisestä. Toiminnanjohtaja johtaa seuran taloutta, viestintää, myyntiä ja markkinointia. Odotamme toiminnanjohtajalta vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä oma-aloitteisuutta ja aktiivisuutta. Tarvittaessa osaat koordinoida myös seurantalomme toimintoja. Arvostamme aikaisempaa kokemusta urheiluseuratoiminnasta.

Tarjoamme monipuolisen avaintehtävän urheiluseuran toimintojen parissa, hyvän perehdytyksen työhön, modernit työvälineet ja mahdollisuuden verkostoitua alueellisten toimijoiden kanssa. Toimistomme sijaitsee Pirkkalassa. Työtehtävät sijoittuvat Pirkkalan alueelle ja edellyttävät jonkin verran matkustamista omalla autolla. Työ edellyttää valmiutta työskennellä iltaisin ja viikonloppuisin.

Hakiessasi tehtävään toivomme Sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai vastaavaa osaamista, hyviä viestinnällisiä ja tietoteknisiä valmiuksia sekä kokemusta tavoitteellisesta työskentelystä.

Odotamme sinulta:

– kykyä organisoida ja kehittää seuratoimintaa
– positiivista, energistä ja aikaansaavaa asennetta
– hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
– monipuolista ymmärrystä yhdistyksen taloushallinnosta

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva kuuden kuukauden koeajalla. Hakemukset palkkatoiveineen ja liitteineen tulee lähettää tammikuun 2024 loppuun mennessä sähköpostilla osoitteeseen antti.tolli@pirkkalanpirkat.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuvaiheen aikana.

Lisätietoja:
seuran puheenjohtaja
Antti Tölli
0503485904 antti.tolli@pirkkalanpirkat.fi

Jaa artikkeli