Salibandyliiton hallituksen ehdokasesittely 8: Kalle Hirvisuo

Salibandyliiton jäsenistö valitsee uuden hallituksen liiton varsinaisessa kokouksessa lauantaina 28.11.2020 Helsingissä.

Puheenjohtajaksi on ehdolla kolme henkilöä ja hallituksen jäseniksi 20 henkilöä. Yksi henkilö on ehdolla molempiin tehtäviin.

Kaikki ehdokkaat näet täältä.

Olen ehdolla: Hallituksen jäsen

Perustiedot
Nimi: Kalle Hirvisuo
Ikä: 60
Koulutus: Yo-merkonomi
Ammatti: Kihlakunnanulosottomies
Kotikunta: Turku
Ehdottanut seura/t: TPS Salibandy ry

Missä tehtävissä toimit ja olet aiemmin toiminut salibandyn parissa?
Olen toiminut eri tehtävissä, jojona, rahastonhoitajana junioripuolella. Seitsemän vuotta olen ollut TPS Salibandy ry:n hallituksen jäsen ja toista kautta nyt puheenjohtajana.

Muu aktiivisuus: luottamustoimet, järjestökokemus jne.
Joissakin muissakin yhdistyksissä olen toiminnassa mukana, mutta salibandy on se, johon kaikki paukut laitan tällä hetkellä.

Miksi päätit lähteä ehdokkaaksi Salibandyliiton hallitukseen?
Olen toiminut siis Tepsin hallituksessa pitkään ja katsoin, että voisi olla nyt sopiva hetki asettua ehdokkaaksi myös liiton hallituksen jäseneksi. Minulla on aito halu olla mukana kehittämässä salibandytoimintaa myös valtakunnallisesti.

Mikä on mielestäsi suomalaisen salibandyn tila tällä hetkellä? Missä on onnistuttu, missä on parannettavaa?
Suomalaisen salibandyn tila on kokonaisuutena sikäli hyvä, että harrastajamäärät ovat melko suuret. Näin ollen salibandy on onnistunut hyvin pitämään pelaamisen aloittamiskynnystä toistaiseksi melko alhaalla ja se lienee suurelta osaltaan vaikuttanut harrastajamääriin.

Jotta harrastajamäärät saadaan tulevaisuudessakin pidettyä korkealla tasolla ja yhä nousemaan on kiinnitettävä erityistä huomiota niin kustannusten hillitsemiseen kuin myös harrastusolosuhteiden parantamiseen. Kilpailu on kovaa eri lajien kesken. Seurojen ja liiton yhdessä on varmistettava, että työ seuroissa tehdään niin hyvin, että se edelleen houkuttaa jäseniä valitsemaan juuri meidän lajimme.

Vapaa sana
Vaikkakin sarjat sinällään ovat menossa parempaan suuntaa, katson, että olen jossakin määrin huolestunut rakenteellisista kustannuksista. Tähän liittyy myös oleellisesti FBA/maajoukkuetie. Toki olen tietoinen, että ko. mallia ollaan kehittämässä edelleen. Mitä tulee F-liigaan, tulisi ehkä harkita joukkuemäärää ?

Videon kuvaus ja editointi: Jyrki Paajanen/Siilimedia

Jaa artikkeli