Salibandyliiton hallituksen ehdokasesittely 5: Katja Karjalainen

Salibandyliiton jäsenistö valitsee uuden hallituksen liiton varsinaisessa kokouksessa lauantaina 28.11.2020 Helsingissä.

Puheenjohtajaksi on ehdolla kolme henkilöä ja hallituksen jäseniksi 20 henkilöä. Yksi henkilö on ehdolla molempiin tehtäviin.

Kaikki ehdokkaat näet täältä.

Olen ehdolla: Hallituksen jäsen

Perustiedot
Nimi: Katja Karjalainen
Ikä: 46
Koulutus: KTM, HuK
Ammatti: Konsultti
Kotikunta: Helsinki
Ehdottanut seura/t: USBEK ry

Missä tehtävissä toimit ja olet aiemmin toiminut salibandyn parissa?
Toimin Uudenmaan salibandyerotuomarikerho USBEK ry:n puheenjohtajana. Opiskeluaikoina Tampereella toimin aktiivisesti MIG salibandy ry:ssä.

Miksi päätit lähteä ehdokkaaksi Salibandyliiton hallitukseen?
Salibandyliitto on jo pidemmän aikaa tavoitellut lajin harrastajamäärän voimakasta kasvua. Harrastajamäärän kasvu nostaa luonnollisesti myös pelimääriä ja haasteena onkin jatkossa turvata riittävä erotuomareiden määrä – valitettavasti tällä hetkellä huomattavan suuri osa uusista erotuomareista lopettaa uransa kahden ensimmäisen kauden aikana. Ellemme saa tätä asiaa muutettua, erotuomareiden riittävyydestä voi tulla este lajin kasvulle.

Lisäksi koen tärkeänä lähteä kehittämään systemaattisesti erilaisia yhteistyön muotoja seurojen ja erotuomareiden välille.

Mikä on mielestäsi suomalaisen salibandyn tila tällä hetkellä? Missä on onnistuttu, missä on parannettavaa?
Harrastajamääriä on saatu kasvatettua ja harjoitus- ja peliolosuhteita parannettua. Vielä on kuitenkin paljon työtä tehtävänä erityisesti turvallisuusnäkökulmasta katsottuna. Pelaajien taitotaso ja vauhti ovat vuosien saatossa kasvaneet, mutta hallien olosuhteet eivät ole pysyneet tahdissa mukana. Tähän asiaan olisi syytä kiinnittää ajoissa enemmän huomioita.

Videon kuvaus ja editointi: Jyrki Paajanen/Siilimedia

Jaa artikkeli