Paini suomi Ruotsi

Salibandyä Nelosella ja Jimillä! Miesten Ruotsi-maaottelut Vantaalta ja Lahdesta televisioidaan suorana

Suomen miesten salibandymaajoukkue kohtaa Ruotsin kahdesti 4.–5. syyskuuta. Molemmat ottelut näytetään suorana Nelonen Median kanavissa.

Ensimmäinen ottelu pelataan lauantaina 4. syyskuuta klo 18.30 alkaen Vantaan Energia Areenalla. Tämä näytetään suorana Jim-kanavalla sekä Ruudussa. Toinen ottelu on sunnuntaina 5. syyskuuta klo 14.00 Lahti Energia -areenalla. Sunnuntain kamppailu näytetään suorana Nelosella ja Ruudussa.

– Hienoa päästä starttaamaan myös maajoukkuesalibandy Nelonen Median kanavissa. Yhteistyömme Salibandyliiton ja F-liigan kanssa on tiivistynyt kausi kaudelta ja Ruotsi-ottelut tuovat hyvää nostetta syyskuussa käynnistyvään F-liigaan, Nelonen Median urheilutuotantojen päällikkö Tuomas Saarela kommentoi.

Sekä Vantaalta että Lahdesta nähdään paikan päältä tuotettavat ennakkostudiot sekä Nelosen ja Jimin että Ruudun puolella. Studioisäntinä toimivat Panu Markkanen ja Toni Lötjönen ja selostajana Tuomo Reponen.

– On tämä kova juttu, että salibandyä nähdään taas lineaarisen tv:n puolella. Tätä osataan varmasti arvostaa niin lajipiireissä kuin itse maajoukkueen sisällä. Muutamilta pelaajilta ja joukkueenjohdoltakin tuli heti positiivista palautetta, kun uutisen heille kerroin. On tottakai myös tärkeä näkyvyysaskel kohti joulukuun kotikisoja, Salibandyliiton viestintäjohtaja Jussi Ojala kommentoi.

Lähtökohdat otteluihin ovat kutkuttavat. Suomi lähtee Ruotsia vastaan jopa ennakkosuosikkina, sillä päävalmentaja Petteri Nykyn suojatit näyttivät iskukykynsä jo viime viikolla, kun Ruotsi kaatui kahdesti Eerikkilän Urheiluopistolla pelatuissa maaotteluissa.

Videot, valokuvat, jutut – näin Suomen miehet löivät kahdesti Ruotsin

Kirkkaimpana maalina siintää tietenkin MM-kisat, jotka pelataan Helsingissä 3.–11.12.2021. Suomi on hallitseva maailmanmestari.

Eerikkilä Suomi-Ruotsi

– Tuntuu, että siitä on ikuisuus kun olemme viimeksi päässeet pelaamaan maaottelua kotiyleisön edessä. MM-kotikisat ovat muutaman kuukauden kuluttua ja taistelu kisapaikoista on nyt kovimmillaan. Mahtavaa, että ottelut televisioidaan Nelosella ja Jimille. Kun lajin kaksi maailman parasta kohtaavat niin näin sen kuulukin mennä, maajoukkuekapteeni Nico Salo iloitsee.

Ottelutapahtumat järjestetään voimassaolevien terveysturvallisuusohjeiden ja rajoituksien mukaisesti. Velvoitamme kaikkia halleille saapuvia käyttämään kasvomaskia. Vantaan Energia Areenalle on rajoitusten vuoksi mahdollista ottaa vain 75 katsojaa. Yleisö jaetaan 25 hengen lohkoihin. Lahden tapahtumaan lippuja on myynnissä 50 prosenttia kapasiteetista.

Salibandyn supersyksyn käynnistää maaottelut Ruotsia vastaan – liput tapahtumiin myynnissä nyt

Jaa artikkeli