Salibandyn supersyksyn käynnistää maaottelut Ruotsia vastaan - liput tapahtumiin myynnissä nyt

Tulevan syksyn  salibandykalenterin täyttävät Suomessa järjestettävät maajoukkuetapahtumat, Super Cup ja joulukuussa pelattavat miesten MM-kotikisat.

Syyskuussa pelataan miesten maaottelut Ruotsia vastaan Vantaalla ja Lahdessa ja  lokakuussa naisten ja U19 naisten Euro Floorball Tour Lempäälän Ideaparkissa. Vuosi huipentuu miesten MM-kisoihin joulukuussa Helsingissä. Lisäksi syyskuussa pelattavassa Super Cupissa Mikkelin Saimaa Stadiumilla kohtaavat naisissa hallitseva mestari PSS ja Teho Sport Suomen Cupin mestari FBC Loisto. Miehissä vastakkain ovat Classic ja SPV.

Syyskuun maaotteluihin Ruotsia vastaan lippuja on alkuvaiheessa myynnissä rajoitettu erä. Tapahtumien järjestelyissä huomioidaan terveysviranomaisten suositukset ja ohjeet yleisötapahtumien järjestämiseen liittyen. Tapahtumaan voi ostaa lippuja vain ennakkoon.

Miesten Suomi-Ruotsi-ottelut

La 4.9.2021 klo 18:30 Vantaa, Energia Areena
Su 5.9.2021 klo 14.00 Lahti, Lahti Energia -areena

 

Super Cup 11.9.2021

Super Cup on tapahtuma, jossa kohtaavat F-liigan mestarijoukkueet ja salibandyn TEHO Sport Suomen Cupin voittajat. Tapahtuma kokoaa yhteen F-liigajoukkueiden tähdet ja on avaamassa salibandykautta 2021-2022.

Paikka: Mikkeli Saimaa Stadium

Aikataulu:
Naiset: klo 15:00 PSS (Porvoo) – FBC Loisto (Turku)
Miehet: klo 18:00 Classic (Tampere) – SPV (Seinäjoki)

Tapahtumaan voi ostaa lippuja vain ennakkoon.

Naisten ja U19 naisten Euro Floorball Tour 15.-17.10.2021

Paikka: Ideapark Lempäälä

Lipunmyynti käynnistyy 6.9.2021. Tapahtumaan voi ostaa lippuja vain ennakkoon.

 

Miesten MM-kisat 3.-11.12.2021 Helsingissä

MM-kotikisat pelataan joulukuussa Helsingissä! Alkusarjan ottelut ja puolivälierät pelataan Helsingin Jäähallilla, ja välierät, pronssiottelu ja finaali nautitaan Hartwall Arenalla!

Katso otteluohjelma

Liity mukaan maajoukkuefanien joukkoon! 

 

Teksti: Minna Koivisto

Jaa artikkeli