Salibandy goes Ideapark -tapahtumassa jaossa Katusählyn Suomen mestaruudet

Tupla+ Katusähly-kesäkiertueen finaalipelit lähestyvät. Ideapark Lempäälän A-päädyssä pelataan kello 11 alkaen. Voittajat selviävät finaalipeleissä kello 14.30 alkaen.Tule paikalle kannustamaan oma lempijoukkueesi voittoon.

Tupla+ Katusähly-finaalit pelataan tänäkin vuonna Ideapark Lempäälässä, kun sunnuntaina koko Ideapark täyttyy salibandysta. Ulkona pelataan A-päädyssä Tupla+Katusähly-finaalit ja sisällä on SunSäbä-tapahtuma. Kesän 2020 kiertue oli aiempia vuosia lyhyempi, mutta onneksi turnauksia pelattiin neljällä paikkakunnalla ja myös finaalit saadaan järjestettyä lähes normaalisti!

Tämän vuoden finaali poikkeaa aiemmista vuosista siten, että mukaan ovat saaneet ilmoittautua kaikkia halukkaat, kun aiempina vuosina vain osakilpailuiden voittajat ovat selvinneet finaaliin mukaan. Normaalisti finaaliturnaus on ollut vain osaturnausten voittajia varten, mutta tälle vuodelle kehitettiin uusi tapa saada finaali toteutumaan. Tärkeintä kuitenkin on, että kesäkiertue pääsi starttaamaan ja myös Suomen Mestarit saadaan sunnuntaina selville.

Tupla+Katusähly-finaaleissa nähdään tuttuja joukkueita, kuten esimerkiksi Tre Kronor ja VKTP, mutta mukaan on jälleen mahtunut myös aivan ensikertalaisiakin!

On mukava huomata, kuinka Tupla+ Katusähly-kiertue kiinnostaa ja liikuttaa monia joukkueita yhä uudelleen. Mukana on tuttuja nimiä vuosien takaa ja lisäksi uusia ensikertalaisia.
Kommentoi Katusähly-vastaava Eeva Welling

Lopputurnaus pelataan tänä vuonna kolmella kentällä Ideapark Lempäälän A-päädyssä. Tupla+Katusähly-pelit alkavat kello 11 aamulla ja firmasarjassa pelataan ensimmäinen finaali kello 14.30 alkaen. Naisten finaali alkaa kello 15.30 ja miesten sarjan voittaja selviää kello 16 alkavassa pelissä. Alta näet runkosarjan pelien aikataulut ja joukkueet.

Firma-sarja:

Kello Kotijoukkue Vierasjoukkue
11:15 Fysio Fox Riga Wood
11:30 Teollisuuden Rakentajat Tulisijamestarit
12:00 Tulisijamestarit Fysio Fox
12:15 Riga Wood Teollisuuden Rakentajat
13:15 Fysio Fox Teollisuuden Rakentajat
13:30 Tulisijamestarit Riga Wood

 

Naiset:

Kello Kotijoukkue Vierasjoukkue
11:45 Katujyrät SBS Tamppi
12:00 Team Parkanonmuijat VKTP/naiset
12:30 VKTP/naiset Katujyrät
12:45 SBS Tamppi Team Parkanonmuijat
13:15 Katujyrät Team Parkanonmuijat
13:30 SBS Tamppi VKTP/naiset

 

Miehet:

Kello Kotijoukkue Vierasjoukkue
11:30 TeamMoti SC Doggot
11:30 SC LÄÄDERI Siipipeikot
11:45 Sc Ylilaukaus St. Rangers
11:45 Suoja Tre Kronor
12:00 TeamMoti VKTP
12:15 St. Rangers SC Doggot
12:30 VKTP Sc Ylilaukaus
12:30 Tre Kronor SC LÄÄDERI
13:00 St. Rangers TeamMoti
13:00 Siipipeikot Suoja
13:15 SC Doggot Sc Ylilaukaus
13:30 VKTP St. Rangers
13:45 Sc Ylilaukaus TeamMoti
13:45 Siipipeikot Tre Kronor
14:00 SC Doggot VKTP
14:00 SC LÄÄDERI Suoja

 

Koko otteluohjelman löydät täältä: https://katusahlyfinaali2020.torneopal.fi/taso/infot.php?info=10 Finaalien jälkeen kolme parasta joukkuetta kustakin sarjasta saavat ansaitsemansa palkinnot!

Tänä vuonna tulee tapahtumassa olla erityisen huolellinen hygieniasta ja ensisijaisesti tulee muistaa, että kipeänä ei saa tulla paikan päälle katsomaan tai pelaamaan. Vain terveet ja oireettomat ovat tervetulleita koko tapahtuma-alueelle. Tapahtumassa hygieniasta huolehditaan muun muassa käyttöpintojen puhdistamisella ja käsidesien avulla. Jokaisen tulee kuitenkin huomioida, että yleisiä liivejä ei ole käytettävissä, vaan jokaisella joukkueella tulee olla omat liivit tai kaksi eriväristä pelipaitaa. Yhdessä vastuullisella toiminnalla teemme tapahtumasta kaikille turvallisempaa.

Ideapark Lempäälässä on samaan aikaan käynnissä sisällä Keskusaukiolla SunSäbä-tapahtuma, jossa löytyy tapahtumaa ja ohjelmaa kaiken ikäisille! Sisältä löydät muun muassa SunSäbä-tapahtumista tutuiksi tulleita tarkkuuslaukaisu- ja tutkapisteet, Säbätaituri-kilpailua sekä lavalle nousee muun muassa Mikirotta ja Boheemi kello 13.30-14.00. Voit lukea lisää SunSäbä-tapahtumasta täältä .

Kuvat: Esa Takalo

Teksti: Tanja Mäntylä

Jaa artikkeli