Salibandy goes Ideapark -tapahtuma valtaa sunnuntaina Lempäälän - Katso tapahtumaohjelma

SunSäbä-kesäkiertue jatkaa kulkuaan ja seuraavaksi edessä on Ideapark Lempäälän tapahtuma sunnuntaina 13.9. Kyseessä on suuri tapahtumapäivä, sillä samassa yhteydessä taistellaan myös Tupla+Katusähly-finaaleissa. Ideaparkissa on paljon ohjelmaa ja nähtävää ja sisäänpääsy on kaikille ilmainen.

Ideapark Lempäälän SunSäbä-tapahtumasta on tulossa suuri tapahtumapäivä, jonne kaikki ovat tervetulleita! Tapahtuma-alueena toimii Ideapark Lempäälän Keskusaukio, jossa on koko päiväksi erilaisia ohjelmanumeroita. Keskusaukiolle nousee muun muassa Stadiumin tarkkuuslaukaisupiste, Tupla+ laukaisututka, Grohen #juonvettä-kampanja, Carunan Säbäfortunan SM-kiertue ja paikalla on myös siirrettyjen Helsingin MM-kotikilpailuiden esittelyä ja muita yhteistyökumppaneita. Tapahtuman pääjärjestäjänä toimivat salibandyseura Classic, Ideapark Lempäälä ja Suomen Salibandyliitto.

Tapahtumaohjelma SunSäbä-kentällä

Klo 11.00-13.30 Kuntapäättäjien turnaus
Klo 13.30-14.00 Säbätaituri-taitokisa, part 1
Klo 14.00-15.15 Juniorien näytösottelu
Klo 15.15-15.45 Säbätaituri-taitokisa, part 2
Klo 15.45-17.00 Juniorien näytösottelu
Klo 17.00-17.30 Säbätaituri-taitokisa, part 3
Klo 17.30-19.00 Juniorien näytösottelu

Ohjelma alkaa kello 11 Lempäälän kuntapäättäjien omalla turnauksella. Päivän aikana nähdään junioreiden näytösotteluita kello 14.00, 15.45 ja 17.30 alkaen ja otteluiden välissä kamppaillaan Säbätaituri-taitokilpailussa kolmeen otteeseen. Tapahtumaa juontaa Gabriel Airaksinen ja Keskusaukion lavan valtaa kello 13.30-14 Mikirotta ja Boheemi! Lavalla esiintyy myös Yksi Totuus -yhtye kello 16-17.

Säbätaituri-kilpailuun osallistujina ovat järjestävän salibandyseuran Classicin junioreita ja he kilpailevat neljällä lajissa. Tykkiveto ja Nappisyöttö käydään kello 13.30, Napakymppi alkaa kello 15.15 ja viimeisessä Kentän Valtias osuudessa vain osa pelaajista on enää mukana kello 17 alkaen. Tykkivedossa kilpailijoiden tavoitteena on saada mahdollisimman kova veto laukaisututkaan. Nappisyötössä puolestaan mitellään syöttöjen paremmuudessa, sillä syöttöjen täytyy olla tarkkoja, mutta myös kokonaisaika voi ratkaista. Seuraavassa Napakymppi lajissa kilpailija yrittää saada mahdollisimman monta palloa laukaisukankaan läpi ja tietenkin mahdollisimman nopeasti. Näiden lajien jälkeen kussakin sarjassa neljä eniten pisteitä kerännyttä kilpailijaa pääsee osallistumaan Kentän Valtiaaseen. Tässä osuudessa ideana on tehdä nopeasti maali, mutta sitä ennen tulee suorittaa matkalla olevat neljä ”estettä”.

MM-kotikisojen kumppaneiden, Hope ry:n ja Salibandyliiton Anna Mahdollisuus -kampanjaan on myös mahdollista osallistua Ideapark Lempäälässä. Anna Mahdollisuus -hyväntekeväisyyskampanjan tarkoituksena on kerätä ehjiä ja vähän käytettyjä urheiluvälineitä ja lahjoittaa niitä vähävaraisten perheiden lapsille ja nuorille. Tuo mukanasi tapahtumaan ylimääräisiä urheiluvälineitäsi ja lahjoita ne hyvään tarkoituksena. Tapahtuma-alueella lahjoittaminen on mahdollista sille osoitettuun pisteeseen. Ideapark Sportissa on tapahtuman aikaan käynnissä Lempäälän Toivojen Iloisella mielellä turnaus, joka alkaa kello 11 ja finaalipelit pelataan kello 15.

Ideapark Lempäälän pihalla on sunnuntaina myös Tupla+Katusähly-finaalit! Tule siis mukaan tapahtumaan, josta löydät meidän molemmat kesäkiertueet. Tupla+Katusählyn otteluohjelma on jo julkaistu ja löydät sen täältä. Tulevan sunnuntain tapahtuma on kaikille avoin ja ilmainen, josta löytyy tekemistä kaikille ikäluokille! Pakkaa auto täyteen väkeä ja saavu tapahtumapaikalle nauttimaan salibandyn täyteisestä päivästä.

Teksti ja kuvat: Tanja Mäntylä

Jaa artikkeli