Mikkelin koronatilanne siirtää Super Cupin ottelut Lempäälän Ideaparkiin – valtuuston kokous pääkaupunkiseudulle

Mikkelissä on todettu tällä viikolla 23 vahvistettua koronatartuntaa. Tilanne aiheuttaa muutoksia viikonlopulle suunniteltuihin salibandytapahtumiin ja -tilaisuuksiin.

Mikkelin Saimaa Stadiumilla oli määrä järjestää perjantaina ja lauantaina mm. salibandyn Super Cup -tapahtuma, Salibandyliiton valtuuston kokous, F-liiga-kauden avauspressi sekä Salibandyliiton erotuomari- ja huippu-urheilusektorin tapaamisia.

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä ESSOTE antoi keskiviikkoiltana suoran ohjeistuksen Saimaa Stadiumille ja Salibandyliitolle: Super Cupin järjestäminen Mikkelin kaupungissa ei ole nykyisen koronatilanteen myötä suositeltavaa.

ESSOTE:n linjauksen myötä alun perin Saimaa Stadiumille suunnitellut Super Cupin pelit siirtyvät Lempäälän Ideaparkiin. F-liiga-kauden ennakkopressi perutaan. Mikkelissä järjestetään Super Cup -tapahtuma syksyllä 2021.

Ideaparkin areenalle otetaan sisään yhteensä 300 katsojaa. Aikataulut pysyvät samoina. Naisten Super Cup -ottelu PSS–SB-Pro on lauantaina kello 15.00 ja miesten Classic–Nokian KrP klo 18.00. Ottelut näkyvät suorana Ruudun ja ISTV:n kautta.

Salibandyliiton valtuuston kokous sekä sen yhteydessä järjestettävä valtuuston strategiatyöpaja siirtyvät pääkaupunkiseudulle. Kokouspaikasta kerrotaan heti kun sille saadaan lopullinen varmistus. Valtuuston kokous alkaa lauantaiaamuna klo 9.30.

Muut, pienemmät, Super Cupin ja valtuuston kokouksen yhteyteen suunnitellut tilaisuudet järjestetään verkossa etänä. Näin toimitaan mm. F-liigan johtoryhmän kokouksen sekä F-liigan valmentajien ja erotuomarien tapaamisten osalta.

Mikkelissä oli sunnuntaina 13.9. määrä pelata myös Kaakkois-Suomen miesten 3. divisioonan sarjaturnaus. Tämä siirtyy pelattavaksi 13.12.

Lisätietoja:

Pekka Ilmivalta
Toiminnanjohtaja
Strateginen johto, hallinto ja toimiston johto, kansainväliset asiat, sidosryhmäsuhteet, järjestösuhteet ja edunvalvonta.
Kimmo Nurminen
Toimitusjohtaja, SSBL Salibandy Oy
F-liiga, taloushallinto, huippusarjojen kehittäminen, liiketoiminnan kehittäminen.

Jaa artikkeli