Pokaaliottelut vauhtiin Tallinnassa – Super Cup ilmaiseksi Ruudusta

Liigakausi alkaa lauantaina 9.9. juhlavin merkein, kun Super Cup avaa kauden Tallinnassa. Tarjolla on kaksi pokaaliottelua: naisissa TPS ja SB-Pro iskevät yhteen ja miehissä kauden ekasta pytystä taistelevat TPS ja Classic.

– Vuodesta toiseen tuntuu hienolta saada valmistautua Super Cupiin, sillä se on merkki alkavasta F-liigan kaudesta. Jokainen Super Cup on ollut ainutlaatuinen ja nyt Lempäälän Ideaparkin, Mikkelin Saimaa Stadiumin ja Eerikkilän Urheiluopiston jälkeen pelataan Tallinnassa Kalevi Spordihallissa. Muistissa on upeat kokemukset Tallinnassa järjestetyistä Suomen Cupin finaaleista, ja arvelen salibandykansaa kiinnostavan yhdistää päiväristeily ja viihdyttävät salibandyn pokaaliottelut. F-liigan tapahtumia on harvoin tarjolla Suomen rajojen ulkopuolella, ja pelihän on tunnetusti parasta paikan päällä, F-liigan toimitusjohtaja Kimmo Nurminen kommentoi.

Liput kahden finaalin päivään maksaa 15 euroa aikuisilta ja lapsilta (4-17-vuotiaat) 5 euroa. Osta liput ennakkoon ja vastaanota ne ilmaiseksi Kivra-sovellukseen: säästät jokaisella lipulla rahaa, kun sanot hyvästit toimitusmaksuille.

Edulliset matkat Tallinnaan tarjoaa F-liigan uusi kumppani Tallink. Katsojille on tarjolla päiväreissua varten menopaluuliput Tallinkin laivoilla yhteishintaan 35 euroa. Hinta sisältää joko menomatkan kansipaikoin 10.30 tai 13.30 ja paluun klo 22.30 lautalla. Lasten (6-17-vuotiaat) lippupaketit maksavat 20 euroa.

Varaukset osoitteesta: www.silja.fi tai soittamalla myyntipalveluun puh. 010 804 133*
Lisää alennuskoodi silja.fi varaussivulla. VARAUSKOODI: TS148195

Suorana Ruudusta

Mikäli et pääse paikan päälle, Ruutu tarjoaa Tallinnasta ilmaiseksi studio-ottelut molemmista otteluista. Lähetyksen katsominen vaatii Ruudun alustalle rekisteröitymisen.

Naisten ottelun lähetys alkaa kello 14.30 studion voimin, miehissä aloitetaan klo 17.30.

Päivän aikataulut:

Klo 14.00 Ovet aukeavat
Klo 15.00 TPS -SB-Pro
Klo 18.00 TPS – Classic

KATSO MYÖS: SUPER CUPIN TAPAHTUMASIVU

KATSO MYÖS: TULOSPALVELU TPS  – SB-PRO

KATSO MYÖS: TULOSPALVELU TPS – CLASSIC

Kuva: Anssi Koskinen

Jaa artikkeli