Miesten maajoukkueen uusi projekti käyntiin Esa Jussilan johdolla - tähtäin Malmön 2024 vuoden MM-kisoissa

Miesten maajoukkueen uusi MM-kisaprojekti on startattu tänään 
käyntiin Eerikkilän Urheiluopistolla. Joukkue on koolla kaksi päivää ja alkavan projektin tähtäimessä siintävät MM-kisat Ruotsin Malmössä joulukuussa 2024. 

Miesten maajoukkueen uusi aika päävalmentaja Esa Jussilan johdolla on alkanut. Avausleirille kutsuttiin koolle 26 kenttäpelaajaa ja neljä maalivahtia. Mukana on paljon tuttuja kasvoja viime projektista, mutta myös uusia nimiä. Pelaajia on mukana yhteensä yhdeksästä eri seurajoukkueesta. Tässä kaikki leirille kutsutut.

Miesten maajoukkuetta luotsaavat päävalmentaja Esa Jussila, valmentajat Antti Vartiainen ja Jori Isomäki, maalivahtivalmentaja Jarno Ihme, huoltaja-fysio Juuso Kilpikoski ja huoltaja-hieroja Ari Haapalainen sekä joukkueenjohtaja Jari Oksanen.

Ensimmäinen leiritapaaminen keskittyy toisiin tutustumiseen, ryhmäytymiseen sekä joukkueen arvojen ja toimintatapojen luomiseen, josta kertoo myös se, että valmennus ohjeisti jättämään salibandymailat kokonaan kotiin. Urheiluvarusteet ovat mukana ja ohjelmassa onkin muun muassa juniorit vastaan seniorit jalkopallo-ottelu.

Miesten maajoukkueen ohjelma 2023:

18.-19.5. MM2024-projektin startti, Eerikkilä
18.-20.6. kesäleiri, Eerikkilä
1.-2.9. Ruotsi-ottelut, Vantaa
8.-12.11. Euro Floorball Tour, Ruotsi

Lue myös:

Esa Jussila on seuraava miesten salibandymaajoukkueen päävalmentaja – kokonaisuus ratkaisi

Miesten maajoukkueen uusi valmennus koossa – tässä Esa Jussilan tiimi

Miesten maajoukkueen MM2024-projekti alkaa – tässä toukokuun leirille kutsun saaneet

Jaa artikkeli